Παναθηναϊκός: Κατέρρευσε το σκέπαστρο πάνω απ’ τα VIP της Λεωφόρου!

Σοβαρή ζημιά προκάλεσε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού η κακοκαιρία Ελπίς. Το σκέπαστρο που βρίσκεται πάνω απ’ τη θύρα των VIP του Απ. Νικολαΐδης, που βρίσκεται απ’ την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κατέρρευσε υπό το βάρος του χιονιού.

 

Ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν τον πρώτο έλεγχο στο γήπεδο, που έδειξε ότι η ζημιά στο στέγαστρο είναι μεγάλη. Παράλληλα, όμως στο υπόλοιπο γήπεδο δεν εντοπίστηκαν άλλα προβλήματα. Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες καθώς στόχος της ΠΑΕ είναι να πραγματοποιηθεί εκεί το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραμείνουν κλειστές οι εν λόγω θύρες. Άλλωστε, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό παραμένει σε ισχύ το μέτρο των 1.000 οπαδών ανά γήπεδο. Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια στις συγκεκριμένες θύρες θα μεταφερθούν σε άλλα σημεία του γηπέδου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 

H σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

 

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες. Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.

You May Also Like

Σοφία Ζαχαράκη στο ΕΡΤΝews: Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό στην υπόθεση των Τεμπών

Προσβάλλομαι πάρα πολύ με την καταγγελία της συγκάλυψης

ΗΠΑ: Έρχονται φάρμακα για απώλεια βάρους έως 85% φθηνότερα

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια, το ψηφιακό φαρμακείο Hims & Hers, έκανε πωλήσεις σχεδόν 1 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

Κορονοϊός – Άδωνις Γεωργιάδης: Πήραμε μέτρα για να μείνει ανοιχτή η αγορά τα Χριστούγεννα

Κορονοϊός – Άδωνις Γεωργιάδης: Πήραμε μέτρα για να μείνει ανοιχτή η αγορά…

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

AstraZeneca: Αποζημίωση για τις δύο θρομβώσεις που εμφάνισε μετά το εμβόλιο θα διεκδικήσει ο 35χρονος

Ο 35χρονος που παρουσίασε δύο θρομβώσεις λίγες ημέρες μετά το εμβόλιο της…

Χρυσοχοΐδης: Φουριόζος στην Άμεση Δράση. Εντολή να επιστρέψουν αστυνομικοί από τα γραφεία στις περιπολίες

Χρυσοχοΐδης: Φουριόζος στην Άμεση Δράση. Εντολή να επιστρέψουν αστυνομικοί από τα γραφεία…

Π. Χρηστίδης: Πολλοί πυροσβέστες που αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά της Κορίνθου θα μείνουν άνεργοι σε λίγες εβδομάδες

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αποτυγχάνει διαρκώς στην αντιμετώπιση μιας σειράς καθημερινών ζητημάτων

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ-Αποζημίωση καρκινοπαθών για τις εκτός τόπου κατοικίας τους μετακινήσεις που αποσκοπούν στην υποβολή τους σε χημειοθεραπείες & ακτινοβολίες

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ-Αποζημίωση καρκινοπαθών για τις εκτός τόπου κατοικίας τους μετακινήσεις που…

Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να κατάλαβε το λάθος του ο Τσιτσιπάς»

Θέση για τα όσα έγιναν στο Τσιτσιπάς – Κύργιος, πήρε ο Νόβακ…

Ηλεκτρονικές οι διαγνωστικές εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία – Πώς θα παίρνουμε τα αποτελέσματα

Ηλεκτρονικές οι διαγνωστικές εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία – Πώς θα παίρνουμε τα…