Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού και προστατευτικών μασκών από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Παραδόθηκε ο ιατρικός εξοπλισμός που προμηθεύτηκε το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης ώστε να καλυφθούν ανάγκες στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας μηχανικού αερισμού παραδόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σαρρή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου κ. Νίκο Λυσσαρίδη στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Στέργιο Γκανάτσιο, παρουσία του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Στέλιου Λαμπρόπουλου.

Αντίστοιχα τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί ιατρικός εξοπλισμός (παρακλίνιο μόνιτορ) στο «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Επίσης παραδόθηκαν προστατευτικές μάσκες που έχει προμηθευτεί το Επιμελητήριο, στον Πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης κ. Θόδωρο Μιχαηλίδη καθώς και στον Πρόεδρο της Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανδρεόπουλο.

 

 

You May Also Like

Σπασμένο Ρόδι: «Απόπειρες δημιουργικότητας σε μέρες φθινόπωρου»

Σπασμένο Ρόδι: «Απόπειρες δημιουργικότητας σε μέρες φθινόπωρου»

Η γιορτή της ΜΥΗΣΙΣ – Ένα ποτάμι χρωμάτων, ρυθμών και χορών

Στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή της ΜΥΗΣΙΣ με γενικό τίτλο…

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες λόγω εκλογών.

Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο και από το 1ο Λύκειο Καστοριάς στον Δήμαρχο Καστοριάς

Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο και από το 1ο Λύκειο Καστοριάς στον…

Δήμος Καστοριάς: Απολύμανση σε δημόσια κτίρια, δημόσιους χώρους και κάδους απορριμμάτων

Δήμος Καστοριάς: Απολύμανση σε δημόσια κτίρια, δημόσιους χώρους και κάδους απορριμμάτων

Απογοητευμένοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των…