?????????????????????????????????????????????????????????

Παρουσιάστηκαν στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης)  οι δράσεις και ο προγραμματισμός του Επιμελητηρίου Καστοριάς

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου στο πλαίσιο επίσκεψης στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

 

Κατά τη Σύσκεψη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαράλαμπο Καραταγλίδη, παρουσιάστηκαν στον Υφυπουργό οι δράσεις αλλά και ο προγραμματισμός του Επιμελητηρίου και αναλύθηκε διεξοδικά η κρίσιμη κατάσταση που βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Καστοριάς και σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες.

 

Ο Υφυπουργός δήλωσε πως κατανοεί τα προβλήματα, εστιάζοντας στην ανάγκη ανασυγκρότησης και αναγέννησης του τομέα της γούνας. Εν αναμονή, μάλιστα, της ροής των κονδυλίων από το Ταμείο Ανασυγκρότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφού προηγουμένως ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, ο κ. Καράογλου προέτρεψε να αξιοποιηθούν τα κοινοτικά κονδύλια σε επιχειρήσεις, εργαζομένους και ανέργους.

 

Τέλος δήλωσε ότι θα είναι σύμμαχος, αρωγός και συμπαραστάτης στα θέματα που θα τεθούν από το Επιμελητήριο.

?????????????????????????????????????????????????????????

You May Also Like

H Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στηρίζει τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία της Ελλάδας Let’s do it Greece!

H Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στηρίζει τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία της Ελλάδας Let’s…

Συζήτηση της Μαρίας Αντωνίου για Αγροτικά ζητήματα

Η Συνάντηση πραγματοπιήθηκε στο πολιτικό της γραφείο

Έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή

Έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή

Παράδοση τεσσάρων (4) tablet από την Π.Ε. Καστοριάς στο Κέντρο Εκπαίδευσης για την Αειφορία και το Περιβάλλον Καστοριάς (ΚΠΕ).

Τα tablet πρόκειται να συμβάλλουν στο εκπαιδευτικό έργο που παρέχουν τα στελέχη του κέντρου

Συνελήφθη 59χρονος σε περιοχή της Ημαθίας για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

  Συνελήφθη 59χρονος σε περιοχή της Ημαθίας για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Η υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς Κατερίνα Σπύρου παρουσιάζει το όραμα του Συνδυασμού της

Η υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς Κατερίνα Σπύρου παρουσιάζει το όραμα του Συνδυασμού της

Θα λειτουργήσει και το καλοκαίρι το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Όπως είναι ευρέως γνωστό έχουν ξεκινήσει οι Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους…