Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: 15.000.000 ευρώ για έργα του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των ενδοπεριφερειακών μετακινήσεων

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση έργων αναβάθμισης  και οδικής ασφάλειας του Ενδοπεριφερειακού Οδικού Δικτύου προϋπολογισμού  15.000.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε Πρόσκληση, προϋπολογισμού 15.000.000 ευρώ που αφορά στη χρηματοδότηση έργων λειτουργικής αναβάθμισης και οδικής ασφάλειας του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και διασύνδεσης με τους κάθετους άξονες και την Εγνατία Οδό, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Δικαιούχος της Πρόσκλησης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (έδρα).

Η δράση έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των ενδοπεριφερειακών μετακινήσεων μέσω της σύνδεσης αστικών κέντρων και περιοχών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος με τους κάθετους άξονες και την Εγνατία Οδό.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα υλοποιηθούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 7 – «Προώθηση των βιώσιμων μεταφορών και της άρσης των προβλημάτων σε βασικές υποδομές δικτύων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ από 01/07/2019 και ώρα 08:00:00 έως 31/10/2019 και ώρα 14:00:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κ.λ.π., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

You May Also Like

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις της ιστορίας των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας», στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις της ιστορίας των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Δυτικής…

Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό (Φωτορεπορτάζ)

Την πολιούχο και προστάτιδα του Άργους Ορεστικού Αγία Παρασκευή την Αθληφόρο εόρτασε η…

Εργασίες αποκατάστασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του συστήματος θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού του Πολιτιστικού…

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Αναστάτωση και αγανάκτηση σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις Εστίασης και Διασκέδασης για το μοντέλο χρήσης των εσωτερικών χώρων που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση»

  ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Αναστάτωση και αγανάκτηση σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις Εστίασης και Διασκέδασης…

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Ξεκίνησε από την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και επίσημα το φετινό πρόγραμμα…

Συνάντηση Θεόδωρου Καρυπίδη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας , Θεόδωρος Καρυπίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη ( 24/9…

Σάλος για τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης

Μαρία Αντωνίου:«Αυτή είναι η υλοποίηση “αναπτυξιακών έργων” της κυβέρνησης στην Καστοριά»

Κορονοϊός: Πέθανε ηλικιωμένη στο ΑΧΕΠΑ – Ο γιος της είχε αρνηθεί τον εμβολιασμό της

Κορονοϊός: Πέθανε ηλικιωμένη στο ΑΧΕΠΑ – Ο γιος της είχε αρνηθεί τον…