ΠΕ Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων- Μόνο Κατόπιν Τηλεφωνικού Ραντεβού

 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς, σε συνέχεια της διαδικασίας εποπτείας των Πολιτιστικών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σε εφαρμογή του άρθρου 29 & 30 του Ν.281/1914, όπως αυτή τροποποιήθηκε η οποία είχε καταληκτική ημερομηνία έως 31 Μαρτίου 2020, που δεν τηρήθηκε λόγω της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊο SARS COVID -19.

Ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού Καστοριάς για τη νέα καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης των δικαιολογητικών στην Υπηρεσία μας έως 20/06/2020.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι :

  1. Αίτηση στην οποία θα γίνεται σαφής αναφορά του θέματος και των συνημμένων βιβλίων -δικαιολογητικών
  2. Υποχρεωτικά τηρούμενα βιβλία (Μητρώο μελών, Πρωτόκολλο αλληλογραφίας, βιβλίο περιουσιακών στοιχείων, βιβλίο εσόδων εξόδων, βιβλίο πρακτικών Γ.Σ, βιβλίο πρακτικών Δ.Σ).
  3. Απολογιστικά στοιχεία (οικονομικός απολογισμός προηγούμενου έτους, προϋπολογισμός νέου έτους, απολογισμός δραστηριοτήτων προηγούμενου έτους, προγραμματισμός δράσεων νέου έτους, έκθεση Ε.Ε),
  4. Φωτοαντίγραφο του πρακτικού των αρχαιρεσιών, που αφορά τη νόμιμη εκλογή του ισχύοντος Δ.Σ από το βιβλίο πρακτικών Γ.Σ(σε περίπτωση εκλογής νέου ΔΣ)
  5. Φωτοαντίγραφο του πρακτικού συγκρότησης του Δ.Σ σε σώμα, από το βιβλίο πρακτικών Δ.Σ (σε περίπτωση συγκρότησης νέου ΔΣ)

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, πέραν του οριζόμενου χρόνου ΔΕΝ θα χορηγούνται από την υπηρεσία μας οι Βεβαιώσεις εν ενεργεία συλλόγου για οποιαδήποτε χρήση, σε συλλόγους που δεν έχουν προβεί στην εμπρόθεσμη ετήσια κατάθεση των προς έλεγχο δικαιολογητικών τους.

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών και η παραλαβή τους προς έλεγχο, θα γίνεται ΜΟΝΟ ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2467350217. 

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς, ισόγειο, γραφείο 11, τηλέφωνο 2467350217, αρμόδιος υπάλληλος  Παγούνης Νίκος.

 

You May Also Like

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη σε δύο εκδηλώσεις στην Αθήνα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη σε δύο εκδηλώσεις στην Αθήνα

“Τσίκνισαν” κάδο σκουπιδιών στο Άργος Ορεστικό

“Τσίκνισαν” κάδο σκουπιδιών στο Άργος Ορεστικό

Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για τη Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη

Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για τη Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη

Τα «κόκκινα» τμήματα του πρώην ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας που δεν περνάνε τη βάση του δέκα

Τα «κόκκινα» τμήματα του πρώην ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας που δεν περνάνε τη…

Επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας.Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας.Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους…

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Σχολεία για την ελίτ και σχολεία… για την πλέμπα

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Σχολεία για την ελίτ και σχολεία… για την πλέμπα

Καστοριά: Μαγική θέα της πόλης υπό το φως του φεγγαριού (φωτο)

Καστοριά: Μαγική θέα της πόλης υπό το φως του φεγγαριού (φωτο)

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ: «Στον αγώνα για μια αυτοδύναμη και φωτεινή Ελλάδα δεν περισσεύει κανείς!»

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ:…

Έκλεψε την παράσταση η Νεανική Χορωδία της « Ορεστίδος» στα Φάρσαλα

Έκλεψε την παράσταση η Νεανική Χορωδία της « Ορεστίδος» στα Φάρσαλα