Πραγματοποιήθηκε ο  Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς

Με μεγάλη επισημότητα τελέστηκε ο Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ.

Η Διευθύντρια του ΣΔΕ Καστοριάς κ. Δόμνα Τσακιρίδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την ανταπόκρισή του, καλωσόρισε τα στελέχη των σχολικών μονάδων, τους εκπροσώπους της Τοπικής Κοινωνίας και των Μ.Μ.Ε. της Καστοριάς.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε και ενθάρρυνε όλες και όλους τους εκπαιδευόμενους, ευχόμενη μια επιτυχή δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση και στη γνώση, τονίζοντας το εξαιρετικό έργο της υποδιευθύντριας κ. Μαρίας Μουστάκα, της φιλολόγου κ. Ελένης Παπαναούμ και του μαθηματικού κ. Κωνσταντίνου Τσέλιου στην επιτυχία του ΣΔΕ Καστοριάς. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε πλούσιος μπουφές, τον οποίο επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου μας.

Το φετινό σχολικό έτος στον Α’ Κύκλο Σπουδών του σχολείου μας εγγράφηκαν δεκάδες εκπαιδευομένων, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της περιοχής μας. Δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας προσφέρουμε δύο σχολικά έτη γεμάτα εκπαίδευση, μάθηση, δράσεις και πολλά χαμόγελα!

Ευχαριστούμε για την τιμή που έκαναν στο σχολείο μας, τιμώντας μας με την παρουσία τους στον Αγιασμό μας, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Πετκανά, τον Διευθυντή του ΙΕΚ Καστοριάς κ. Απόστολο Τζιώτζη, τον Διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Καστοριάς κ. Παναγιώτη Παπαϊωαννίδη, την Υπεύθυνη Τομέα του ΕΠΑΛ Καστοριάς κ. Κωνσταντίνα Μακρή. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους τους συγγενείς και τους φίλους του ΣΔΕ Καστοριάς που ήταν παρόντες.

You May Also Like

ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ: Ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες και εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS»

ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ:  Ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες και εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS»

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ο απολογισμός της 1ης ημέρας επίσκεψης του Συντονιστή Δίκαιης Μετάβασης Κ. Μουσουρούλη στην περιοχή

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ο απολογισμός της 1ης ημέρας επίσκεψης του Συντονιστή Δίκαιης…

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ο κ. Καρυπίδης θα… σώσει το περιβάλλον αφού έχασε έτοιμα ενταγμένα έργα 36 εκ€!»

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ο κ. Καρυπίδης  θα… σώσει το περιβάλλον  αφού έχασε έτοιμα…

Ολ. Τελιγιορίδου: «Το έργο το έχουμε ξαναδεί! Η ΝΔ πάλι καταργεί πανεπιστημιακά τμήματα στην Καστοριά»

Ολ. Τελιγιορίδου: «Το έργο το έχουμε ξαναδεί! Η ΝΔ πάλι καταργεί πανεπιστημιακά…

Δήμος Καστοριάς: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων των ευπαθών καταναλωτών, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Δήμος Καστοριάς: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων των ευπαθών…

Έρευνα: Ο κορονοϊός προκαλεί εγκεφαλικό και ψύχωση;

Έρευνα: Ο κορονοϊός προκαλεί εγκεφαλικό και ψύχωση;

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: “Το Ε.Σ.Υ. χρειάζεται άμεση στήριξη ΤΩΡΑ”

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: “Το Ε.Σ.Υ. χρειάζεται άμεση στήριξη ΤΩΡΑ”

Σύλληψη 47χρονου στην Φλώρινα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης

  Σύλληψη 47χρονου στην Φλώρινα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης