Πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά η 2η Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία

 

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στην πόλη της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η 2η Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία με τη συμμετοχή απλών πολιτών σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

Για μια ακόμα φορά η κα Τελιγιορίδου, όπως και κάθε άλλο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  “απουσίαζαν”  από τα γραφεία τους, όμως μερίμνησαν κάλλιστα να αφήσουν πίσω τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που αριθμούσαν άνω των  60 ανδρών, μπλοκάροντας όλους τους δρόμους που οδηγούσαν έξω από το γραφείο της.

Αυτή η συμπεριφορά έδειξε για άλλη μια φορά την πολιτική δειλία της κας Τελιγιορίδου να αντιμετωπίσει τους συμπολίτες της, να τους κοιτάξει στα μάτια και να είναι ειλικρινείς μαζί τους. Απέδειξε ότι στον ηρωικό Νομό Καστοριάς, των εθνικών αγώνων των ηρώων και μακεδονομάχων φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, επιλέγοντας αντί να είναι μαζί με τον λαό να είναι απέναντι στον λαό λογίζοντας την πολιτική της καριέρα και μόνο.

Ωστόσο, οι  πολίτες της Καστοριάς κατά τη διάρκεια της 2ης διαμαρτυρίας, τοιχοκόλλησαν στη θύρα του γραφείου της Ψήφισμα, ζητώντας όταν η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών έρθει για κύρωση στη Βουλή να μην την ψηφίσει. Λειτουργώντας πάντα ακριβοδίκαια το ίδιο Ψήφισμα, τοιχοκολλήθηκε και στο γραφείο της Βουλευτού ΝΔ Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου.

Η κα Τελιγιορίδου, όπως και η κα Αντωνίου, θα πρέπει να εισακούσουν το δίκαιο αίτημα των πολιτών της Καστοριάς και να αναλάβουν σοβαρά τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία, την κοινωνία και τη  Δημοκρατία. Κανένας δεν δικαιούται να παίζει με τα κεκτημένα και τις θυσίες χιλιάδων Ελλήνων για τη Μακεδονία.

Ο καθένας θα κριθεί για τις πράξεις του αλλά πολύ περισσότερο αυτοί που θα πουλήσουν και προδώσουν την μια και ελληνική μας Μακεδονία.

 

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης

Μουσικολόγος του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού

 

 

You May Also Like

Συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Δυτικής Μακεδονίας

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης

Την αποστολή του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ υποδέχτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Την αποστολή του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ υποδέχτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Τα Δεκαοκτώ Μυστικά της Λίμνης Καστοριάς!

Τα «Μυστικά της Λίμνης Καστοριάς» ενσωματώθηκαν στην καινούργια έκδοση 1.4.8 του Οδηγού…

Δήμος Καστοριάς: Δεν παρέλαβαν το έργο λόγω κακοτεχνιών

Τμήμα της οδού Κωπηλατών, μήκους περίπου 400 μέτρων, στην Χλόη Καστοριάς, ξηλώθηκε…

Η καρναβαλίστικη παρέλαση των σχολείων του Δήμου Καστοριάς!

Η καρναβαλίστικη παρέλαση των σχολείων του Δήμου Καστοριάς!