Προβολή της Καστοριάς σε ταξιδιωτικούς πράκτορες από 25 χώρες του εξωτερικού στην 8η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Πολιτισμού 2021

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Καστοριάς στην 8η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Πολιτισμού 2021 (Athens International Tourism & Culture Expo –AITE 2021), που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, δίνοντας την ευκαιρία να προβληθεί η Καστοριά ως κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός για δυνητικούς επισκέπτες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Για το τουριστικό προϊόν της Καστοριάς, άλλωστε, ενημερώθηκαν ταξιωτικοί πράκτορες, από 25 χώρες στις B2B συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος.

«Είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε την Καστοριά σε ταξιδιωτικούς πράκτορες του εξωτερικού, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό γνωρίζοντας την περιοχή μας, τα αξιοθέατα, την αρχιτεκτονική και τα μνημεία της, μέσω των συναντήσεων και του υλικού που τους διαθέσαμε. Έδειξαν, μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μία τόσο μικρή περιοχή έχει τόσα πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος», τόνισε μετά το πέρας της Έκθεσης ο κ. Ρήμος.

Στην Έκθεση διατέθηκε υλικό και φυλλάδια που παρουσιάζουν το φυσικό κάλλος, τα αρχαιολογικά μνημεία και τον πολιτισμό της περιοχής μας, τα οποία διανεμήθηκαν στους εκατοντάδες επισκέπτες της Athens International Tourism & Culture Expo 2021.

You May Also Like

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός – Cult2Routes

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός  – Cult2Routes

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…