Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο Σερρών. Η απόφαση ήταν να οδηγηθεί στη φυλακή για 40 μέρες, αλλά προκαλεί αντιδράσεις.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου θα παραμείνει για 40 μέρες, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών. Το αδίκημα του 45χρονου οδηγού ήταν πως εντοπίστηκε ξανά χωρίς μάσκα, την οποία μάλιστα αρνήθηκε να φορέσει αν και του το ζήτησαν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που τον έπιασαν για το ίδιο παράπτωμα, με αποτέλεσμα το πρωί της Μ. Τρίτης το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών να τον καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών, για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40.

Σε ανάλογες ποινές συνήθως χορηγείται αναστολή. Ωστόσο, στη προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πρέπει να του χορηγηθεί αναστολή, καθώς υπήρχε κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων. Ο 35χρονος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας όμως δεν μπόρεσε να τα αποδείξει ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/

You May Also Like

Αντιδρούν οι Ρομά για τον «αποκλεισμό» από το επίδομα παιδιού με την υποχρεωτική φοίτηση στο σχολείο

Από φέτος αποτελεί προϋπόθεση η εγγραφή και η φοίτηση κάθε παιδιού σε σχολείο

Ξεκινάει η υποβολής αιτήσεων για τη λήψη των 800 ευρώ για τους οικοδόμους, δασεργάτες κ.ά. λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Ξεκινάει η υποβολής αιτήσεων για τη λήψη των 800 ευρώ για τους…

Η γυναίκα αγρότισσα «κλειδί» για την κοινωνική συνοχή

  Η γυναίκα αγρότισσα «κλειδί» για την κοινωνική συνοχή  

Αμερικανίδα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού από χοίρο

Η επέμβαση της Λούνεϊ σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα καθώς οι επιστήμονες ετοιμάζονται να διεξάγουν μελέτες ξενομεταμόσχευσης το επόμενο έτος.

Γλυκά Νερά – Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν: Η Λυδία θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε

Για πρώτη φορά μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κόρης τους, λύνουν…

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδότηση εργασίας -Τι θα γίνει με τον Κοινωνικό Τουρισμό

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδότηση εργασίας -Τι θα γίνει με τον Κοινωνικό…

Σάλος στο Διαδίκτυο με βίντεο της Ειρήνης Μουρτζούκου – Προκαλεί οργή με αυτό που κάνει

Κρατά μια κούκλα-μωρό και να της συμπεριφέρεται με τρόπο που περισσότερο θυμίζει βασανισμό παρά φροντίδα βρέφους.

Ο χάρτης με όλα τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες της Ελλάδας

Γεωπληροφοριακός χάρτης της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας

Κ. Γουργουλιάνης: Γιατί δεν θα έκλεινα τη Μύκονο

Table of Contents Hide Η Μαλεσίνα, η Δεσκάτη και η ΜύκονοςΥπερβολική ενασχόληση…