Δεν του αρέσει το lifestyle των δισεκατομμυριούχων

Η Καναδή τραγουδίστρια Claire Elise Boucher, γνωστή επαγγελματικά ως Grimes, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Vanity Fair, στο πλαίσιο της οποία αποκάλυψε πως έχει αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της Elon Musk.

Βέβαια, μπορεί ο Elon Musk να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, αλλά όπως φαίνεται δε συμπαθεί ιδιαίτερα το lifestyle των δισεκατομμυριούχων. Συγκεκριμένα, η Grimes προέβη σε μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, τονίζοντας πως ο Musk μερικές φορές «ζει κάτω από το όριο της φτώχιας».

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που και οι δύο του ζούσαν στο Λος Άντζελες, αποκαλύπτοντας πως το στρώμα του κρεβατιού του Elon Musk είχε μια τρύπα στην πλευρά της. Όταν ανέφερε το θέμα στον Elon, αυτός της πρότεινε να αντικαταστήσουν το στρώμα με αυτό που είχε το δικό της κρεβάτι στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Grimes δήλωσε:Ο τύπος δεν ήθελε να πάρει ούτε νέο στρώμα.

Δεν ζει σαν δισεκατομμυριούχος. Αντιθέτως, μερικές φορές ζει κάτω από το όριο της φτώχιας. Είχα φτάσει στο σημείο που του είπα: Γίνεται να μη ζούμε σε ένα σπίτι των $40,000 που δεν είναι ασφαλές; Όπου οι γείτονες, για παράδειγμα μας βιντεοσκοπούν και όπου δεν υπάρχει ασφάλεια, και εγώ τρέφομαι με φυστικοβούτυρο για 8 μέρες συνεχόμενα.

Στη συνέχεια η Grimes σχολίασε τις αναφορές πως ο Musk απλά συσσωρεύει χρήματα, μιλώντας για τα φιλόδοξα σχέδιά του να φτάσει στον Άρη. Συγκεκριμένα, τόνισε:Το project για τον Άρη είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει κανένα εισόδημα απ’ αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος για να βγάλει λεφτά. Εξάλλου, δε γίνεται να βγάλεις λεφτά χωρίς καταναλωτές.

Είναι προς όφελος της ανθρωπότητας, και είναι και επικίνδυνο και ακριβό. Οπότε στους ανθρώπους που λένε ότι απλά μαζεύει χρήματα: Όχι, ξοδεύει τα πάντα σε έρευνα και ανάπτυξη!

Ο τύπος μπορεί να λέει πολλές βλακείες, αλλά κάνει το σωστό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Grimes πατώντας εδώ.


Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ίδρυσε την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ενώ είναι και επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Συγχρόνως, είναι και ο ιδρυτής της The Boring Company που ασχολείται με την κατασκευή τούνελ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και συνιδρυτής της Neuralink που αναπτύσσει διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής.

You May Also Like

Το σπίτι χτίζεται σε 6 ώρες και κοστίζει μόλις 27.000 ευρώ (βίντεο)

Το σπίτι χτίζεται σε 6 ώρες και κοστίζει μόλις 27.000 ευρώ (βίντεο)

Οι μικροί και μεγάλοι ψεύτες του ζωδιακού!

Κανείς μας δεν θέλει να φαίνεται ψεύτης, αλλά δυστυχώς, και να θέλαμε, δεν…

Γιατί η Τουρκία ‘’ πυροβόλησε τα πόδια της ‘’ με την κατάρριψη του αεροσκάφους

Γράφει ο Κωστής Χριστοδούλου Η Τουρκία ήταν από τους πλέον ωφελημένους από…

Μικρές ιστορίες: Το παλαιότερο κτίσμα της Καστοριάς

Μικρές ιστορίες: Το παλαιότερο κτίσμα της Καστοριάς

Ο Luciano Garbati αλλάζει την ελληνική μυθολογία για χάρη του φεμινισμού

Ο Luciano Garbati αλλάζει την ελληνική μυθολογία για χάρη του φεμινισμού

Στρατιώτης Ναυτικού Δείχνει Βήμα Βήμα Πώς Θα Επιζήσουμε Από Πνιγμό!

Table of Contents Hide Στρατιώτης Ναυτικού Δείχνει Βήμα Βήμα Πώς Θα Επιζήσουμε…

Αν κάνεις τα συγκεκριμένα τατουάζ κινδυνεύεις χωρίς να το γνωρίζεις! | Photos

Table of Contents Hide ΔάκρυΒούδαςYakuzaΤριφύλλιΣυρματόπλεγμαΑρπακτικό θηρευτήςΔακτύλιοι στα… δάχτυλαΣταυρός στο στήθοςΙστός αράχνηςΤρεις τελείεςΑστέριαΤράπουλαΚλόουνΣτέμμα…

Ελεύθερος Σκοπευτής – Πόλεμος θέσεων και διαφωνιών

Δεν μπορεί να μην είναι ανησυχητικές οι διαφωνίες που έχουν προκύψει και…

«Ο μάγος των αποδράσεων». Έριχνε αλμυρή σούπα στο παράθυρο μέχρι να διαβρωθεί και να το αφαιρέσει. Οι εντυπωσιακές αποδράσεις ενός Ιάπωνα, που είναι καλύτερες και από σενάριο ταινίας

«Ο μάγος των αποδράσεων». Έριχνε αλμυρή σούπα στο παράθυρο μέχρι να διαβρωθεί…

14 γρίφοι για κοφτερά μυαλά που μπορούν να σας κρατήσουν ξύπνιους όλη τη νύχτα

Table of Contents Hide 14 γρίφοι για κοφτερά μυαλά που μπορούν να…