Π.Δ.Μ.: ‘Εργα ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης- Δημιουργίας και οργάνωσης Εκπαιδευτικών Πάρκων, προϋπολογισμού 9  εκ. ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε Πρόσκληση, προϋπολογισμού 9.000.000 € με Δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που αφορά στη χρηματοδότηση έργων ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικότερα δημιουργίας και οργάνωσης εκπαιδευτικών πάρκων, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Η δράση έχει ως στόχο τη βελτίωση, αναβάθμιση και ανάπτυξη των υποδομών στέγασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τη δημιουργία εκπαιδευτικών πάρκων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της έρευνας και στην αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα υλοποιηθούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 11 – «Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ από 12/08/2019 και ώρα 12:00:00 έως 31/12/2019 και ώρα 14:00:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κ.λ.π., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

 

You May Also Like

Ημερήσια εκδρομή στη Waterland με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ελπίδες” Μεσοποταμίας την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Ημερήσια εκδρομή στη Waterland με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ελπίδες” Μεσοποταμίας

Τα εκλογικά τμήματα στον νομό Καστοριάς για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Την Κυριακή 20/12/2015 από τις 7:00 πμ. μέχρι τις 7:00 μμ. ψηφίζουμε…

Η αξία των βιβλίων στη βιβλιοθήκη Πενταβρύσου Καστοριάς

”Με χαρά υποδεχθήκαμε ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου τους μαθητές του Γυμνασίου Πενταβρύσου μαζί με τους καθηγητές τους.”

Επιτέλους νερό…μετά από 2 χρόνια στον Άγιο Αθανάσιο

Μια διαφορετική όψη έχει πλέον το βουνό που βρίσκεται εντός της πόλης…

ΣΓΚ: Επιτευχθεί η παράταση προθεσμίας επανεξαγωγής εμπορευμάτων που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς τελειοποίησης προς επανεξαγωγή

ΣΓΚ: Επιτευχθεί η παράταση προθεσμίας επανεξαγωγής εμπορευμάτων που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς…

Τροχαίο στην Εγνατία: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο νεκροί – Ζευγάρι που έμενε μόνιμα στην Ελβετία

Η καταγωγή του ζευγαριού ήταν από το Νομό Κοζάνης!

1.490.000 ευρώ από το ΥπΑΑΤ,σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου

  1.490.000 ευρώ από το ΥπΑΑΤ,σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού…

Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς με τον Γενικό Διευθυντή Δ.Ε.Π.ΑΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς με τον Γενικό Διευθυντή Δ.Ε.Π.ΑΝ