Π.Δ.Μ.: ‘Εργα ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης- Δημιουργίας και οργάνωσης Εκπαιδευτικών Πάρκων, προϋπολογισμού 9  εκ. ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε Πρόσκληση, προϋπολογισμού 9.000.000 € με Δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που αφορά στη χρηματοδότηση έργων ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικότερα δημιουργίας και οργάνωσης εκπαιδευτικών πάρκων, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Η δράση έχει ως στόχο τη βελτίωση, αναβάθμιση και ανάπτυξη των υποδομών στέγασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τη δημιουργία εκπαιδευτικών πάρκων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της έρευνας και στην αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα υλοποιηθούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 11 – «Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ από 12/08/2019 και ώρα 12:00:00 έως 31/12/2019 και ώρα 14:00:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κ.λ.π., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

 

You May Also Like

Η κοπή της πίτας για το Νέο Έτος από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

Η κοπή της πίτας για το Νέο Έτος από το Σύλλογο Εθελοντών…

”Μία εκδήλωση που οι περισσότεροι με δάκρυα τραγούδησαν και θυμηθήκανε φίλους και συγγενείς από τις αδικοχαμένες οικογένειες τους στην Ελλάδα. ”

O κ. Αντώνης Παπαδαμιανός στην εκδήλωση για την ιστορική μνήμη χαμένων Εβραϊκων Κοινοτήτων στην Ελλάδα

Στις 11 Νοεμβρίου στην Καστοριά θα τιμήσει η Περιφέρεια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της Καστοριάς ο Πρόεδρος της…

Σύλληψη 29χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Σύλληψη 29χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Επανέρχεται η Μαρία Αντωνίου με νέα Ερώτηση για το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς

Επανέρχεται η Μαρία Αντωνίου με νέα Ερώτηση για το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»: Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ενημερώνει τα μέλη του ότι…

Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Καστοριάς

  Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Καστοριάς