Σειρά δράσεων συνεισφοράς από τη νεολαία της πόλης της Κοζάνης προς όλους όσοι  έχουν ανάγκη

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (OAΠN) του Δήμου Κοζάνης στηρίζει την προσπάθεια νέων παιδιών της πόλης μας, που θέλουν να προσφέρουν υλική και ηθική συμπαράσταση σε όσους συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Για τον λόγο αυτό, ο ΟΑΠΝ καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ώστε  να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η συγκέντρωση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται:
την Τετάρτη 16/12, την Πέμπτη 17/12, την Παρασκευή 18/12, τη Δευτέρα 21/12 και την Τρίτη 22/12 στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Παπαδόπουλος (ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ), πίσω από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.  Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20/12 η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο ΔΑΚ (πλησίον του κυλικείου)  από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Ειδικότερα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπως: Γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, σάλτσες, φρυγανιές, αλεύρι, καφέ, τσάι, ζάχαρη κ.τ.λ., χαρτικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, (σαμπουάν, αφρόλουτρα), πάνες (βρεφικές και ακράτειας) και φάρμακα. Επίσης θα συγκεντρώνονται παιδικά ρούχα (καθαρά και σε άριστη κατάσταση). Ευπρόσδεκτα θα είναι και παιχνίδια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να δώσουν χαρά σε μικρά παιδιά αυτές τις Άγιες μέρες.
Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν σε κοινωφελείς δομές και δομές φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων (Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Κοινωφελή Επιχείρηση και Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης για να διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης, Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης, κ.ά.).
Παράλληλα,  θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο ΔΑΚ Κοζάνης:
Το Σάββατο 19/12, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στο ΔΑΚ Κοζάνης και ώρα 9.00 – 14.00.
Την Κυριακή 20/12, δύο διακεκριμένοι δρομείς συμπολίτες μας, θα πραγματοποιήσουν συμβολική προπόνηση.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ξαναφέρουμε το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων των ανθρώπων.
Καλές γιορτές!

AddThis Sharing Buttons

You May Also Like

Υπογράφεται η ανανέωση Συμφώνου Συνεργασίας, μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Υπογράφεται η ανανέωση Συμφώνου Συνεργασίας, μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων…

Σύσκεψη για το παραεμπόριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σύσκεψη για το παραεμπόριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δήμαρχος Καστοριάς και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς συζήτησαν θέματα επιχειρηματικότητας

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκε την Τρίτη ( 24/5 )…

Η εκδήλωση της Μουσικής Άνοιξης αποζημίωσε όσους παρευρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού

”Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εμφάνισή τους.”

Στο 2,5% η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ για τη Δυτική Μακεδονία

Έκλεισε χθες Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2016, ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων για…

Σύλληψη δύο ατόμων στην Πτολεμαίδα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων

Την Πέμπτη (14-07-2016) το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν μία…

Δήμος Γρεβενών: Μεγάλη έκθεση εθνικών κειμηλίων και τεκμηρίων εγκαινιάζεται ανήμερα των “Ελευθερίων” – «Τα Γρεβενά είναι και φιλοδοξούν να παραμείνουν μια πόλη με ανοιχτούς ορίζοντες» τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Δήμος Γρεβενών: Μεγάλη έκθεση εθνικών κειμηλίων και τεκμηρίων εγκαινιάζεται ανήμερα των “Ελευθερίων”…

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στην Ημερίδα για την ενημέρωση της νόσου Krohn ο Γρηγόριος Γρηγοριάδης

”Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο δικό μας Γαστρεντερολόγο Κώστα Θεοδωρόπουλο, που οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση”