Αξιοποίηση κάθε δυνατότητας, προοπτικής ή συνεργασίας, ,με στόχο την ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής

 

Σημαντικές επαφές και συνομιλίες είχε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” (8-10 Νοεμβρίου), ο οποίος αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, προοπτική ή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

 

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει με ένα πολύ όμορφο Περίπτερο, το οποίο επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης της ΔΕΘ, με τους οποίους ο Γιάννης Κορεντσίδης, ως γνωστόν, διατηρεί άριστες σχέσεις.

 

Ο Δήμαρχος, με τη σειρά του, επισκέφθηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου, ενώ κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Ζέρβα, την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου, τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Μιχελάκη και την Βουλευτή Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

 

 

 

You May Also Like

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…

Το Α3 & Β2 του 3ου ΓΕΛ Καστοριάς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Το Α3 & Β2 του 3ου ΓΕΛ Καστοριάς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μαθήματα της σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C

Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μαθήματα της σχολής Προπονητών…

Η τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου Χαραμοπούλου Βασιλικής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σχετικά με τη «Στρατηγική Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης »

Β. Χαραμοπούλου: «Εκφράζω την πολιτική μου αντίθεση στο σχέδιο “Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Βιώσιμης…

Α2: Καραγιάννης και Χρυσόπουλος στους κορυφαίους της 29ης αγωνιστικής

Α2: Καραγιάννης και Χρυσόπουλος στους κορυφαίους της 29ης αγωνιστικής

Επισκέψεις Σχολείων κατά τον μήνα Νοέμβριο για την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 10 Δημοτικό Σχολείο Β&Γ΄ τάξεις Βρομοκάτσικο!Χαζόχηνο!

Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Καστοριάς στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της Καστοριάς

«Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ισότητας»