«Σιγά μη φοβηθώ»: To δυνατό μήνυμα στον τοίχο της Στέγης φώτισε χθες το βράδυ όλη την Αθήνα

Λίγο πιρν την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση έστειλε χθες το βράδυ ένα μεγάλο, φωτεινό μήνυμα πάνω στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου, «φωνάζοντας» σε όλη την Αθήνα τον γνωστό στίχο του Γιαννη Αγγελάκα: «Σιγά μη φοβηθώ».

Πάνω από τον στίχο η ημερομηνία 7/10/2020 δέσποζε, ενώ και στην Θεσσαλονίκη εχθές το βδάδυ ο Λευκός Πύργος φωτίστηκε με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι».

Στη συμπρωτεύουσα η συγκεκριμένη δράση ανήκει στην Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης ενώ την Τετάρτη, ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης, υπάρχει κάλεσμα για μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών.   

Για την ιστορία να πούμε πως ο Παύλος Φύσσας αγαπούσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και μάλιστα το είχε διασκευάσει και ο ίδιος.

Η διασκευή του Παύλου Φύσσα:

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΠΗΓΗ:www.womantoc.gr

You May Also Like

Με τέσσερα πληρώματα στους Ολυμπιακούς αγώνες η Ελλάδα

Δυο διπλών σκιφ ελ βαρών Ανδρών και γυναικών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή και Ζωής Φίτσιου Μιλένα Κοντού.

Προσωπικός γιατρός: Και γιατροί του ΕΣΥ άμεσα στον θεσμό

Προσωπικός γιατρός: Και γιατροί του ΕΣΥ άμεσα στον θεσμό – Τι δήλωσε…

Το ”ύστατο χαίρε” στον Μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωάννη (βιντεο)

Το ”ύστατο χαίρε” στον Μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωάννη  (βιντεο)

Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Λεβεντάκης επανεξελέγη δήμαρχος Τριφυλίας με ποσοστό 44,05%

Αυξήσεις φωτιά στις τιμές ρεύματος από το 2022 – Με τιμές Αυγούστου ο Δεκέμβριος μετά τα μέτρα

Table of Contents Hide Αυξήσεις φωτιά στις τιμές ρεύματος από το 2022…

Πέθανε ο Νότης Λαλαΐτης, μέλος το θρυλικού συγκροτήματος Τhe Idols

Πέθανε ο Νότης Λαλαΐτης, μέλος το θρυλικού συγκροτήματος Τhe Idols