«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Παγώνη-Γιαννάκος για τις ΜΕΘ

Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» μεταξύ  του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, που επιμένει ότι υπάρχουν για κρεβάτια ΜΕΘ που παραμένουν κενά για VIP ασθενείς και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγωνη.

«Για τους γιατρούς και νοσηλευτές δεν υπάρχουν επώνυμοι ασθενείς» είπε η κυρία Παγώνη προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε καταγγελία ότι υπάρχουν κενές κλίνες και ότι δεν έχουν μεταφερθεί ασθενείς» διευκρινίζοντας ότι η μεταφορά ενός διασωληνωμένου ασθενή είναι μία δύσκολη διαδικασία που «δεν γίνεται σε 10 λεπτά και μία ώρα».

«Δεν υπάρχει κανένας συνάδελφος που να έχει κενό κρεβάτι και να μην μεταφέρει άρρωστο» επέμεινε η Ματίνα Παγώνη ζητώντας «να σταματήσει αυτή η ιστορία και να καταγγέλλονται πράγματα όταν άνθρωποι έχουν δώσει δύο χρόνια μάχες».

Συνεχίζοντας την κριτική στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η Ματίνα Παγώνη του είπε ότι δεν έχει καταλάβει την διαδικασία με την ίδια να εξανίσταται όταν ο κ. Γιαννάκος επιχείρησε να επαναφέρει το επιχείρημα περί κριτηρίων στην επιλογή των ασθενών που διασωληνώνονται.

«Δεν θα με διακόψετε, αρκετά σας άκουσα» είπε σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη.

Όταν, δε, ο Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στους ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ η Ματίνα Παγώνη είπε σε αυστηρό τόνο ότι «δεν έχουμε εγκαταλείψει διασωληνωμένους, τους παρακολουθούμε και στα τμήματα, οι ασθενείς αυτό η θέση τους είναι στις ΜΕΘ αλλα όχι ότι δεν τους παρακολουθούμε. Κανείς συνάδελφος δεν έχει αφήσει ασθενή αν υπάρχει κενό κρεβάτι και δεν τον έχει μεταφέρει, δεν υπάρχει περίπτωση».

ΠΗΓΗ:https://eleftherostypos.gr/

You May Also Like

Η Eurovision απαγορεύει τις σημαίες ΛΟΑΤΚΙ

Θα υπάρξουν «συνέπειες» σε περίπτωση παραβίασης

Αρνητικός στον κορωνοϊο ο 60χρονος νεκρός Σύριος πρόσφυγας από την δομή μεταναστών Γρεβενών

Αρνητικός στον κορωνοϊο ο 60χρονος νεκρός Σύριος πρόσφυγας από την δομή μεταναστών…

ΕΦΚΑ: Υπεγράφη η απόφαση για τις εισφορές αμειβόμενων με παραστατικά παρεχόμενων υπηρεσιών

ΕΦΚΑ: Υπεγράφη η απόφαση για τις εισφορές αμειβόμενων με παραστατικά παρεχόμενων υπηρεσιών

Black Friday 2018: Πότε πέφτει η «μεγάλη Παρασκευή» των μεγάλων εκπτώσεων και πώς «βγήκε» το όνομα

Black Friday 2018: Πότε πέφτει η «μεγάλη Παρασκευή» των μεγάλων εκπτώσεων και…

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό  σε Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Παρασκευή 24 Απριλίου 2020)

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό  σε Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά…

Κεραμέως: Δεν έχω βρει άλλη ευρωπαϊκή χώρα να κάνει τόσους ελέγχους σε περίπτωση κρούσματος

«Τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν υποφέρει πάρα…

Καιρός: Έρχονται χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετές ημέρες

Έρχεται «κανονικό» φθινόπωρο από την Πέμπτη, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

ΟΑΕΔ: Καλεί τους άνεργους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους

ΟΑΕΔ: Καλεί τους άνεργους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους