Σοκάρουν τα SMS του δασκάλου στις μαθήτριες Δημοτικού: «Είσαι πολύ όμορφη, μη με λες κύριο…»

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης όταν οι γονείς μαθητριών κατήγγειλαν στις Αρχές ότι ο 55χρονος δάσκαλος παρενοχλούσε σεξουαλικά με μηνύματα τρία κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης, ο 55χρονος δάσκαλος έστελνε μηνύματα μέσω viber στις μαθήτριες. Τα SMS αυτά οι εν λόγω μαθήτριες τα έδειξαν σε όλους τους συμμαθητές τους, κάποιος τα μετέφερε σε γονέα και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει αντίδραση ενός πατέρα εις βάρος του.

Ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού. Όπως είναι προφανές, προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ανήλικα κορίτσια με υπονοούμενα, ενώ όταν αυτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην… τάξη, ο ίδιος εμφανιζόταν και… θιγμένος.

Ακολουθεί μία χαρακτηριστική στιχομυθία μέσω viber:

-Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
-Τι είναι αυτά που λέτε κύριε… (το όνομα του δασκάλου);
-Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του δασκάλου και πήραν τις ηλεκτρονικές συσκευές του (κινητά, tablet) και αυτό που μένει να διαπιστωθεί στα εργαστήρια είναι αν ο συγκεκριμένος άνδρας είχε παρενοχλήσει κι άλλα κορίτσια.

Το θέμα έχει αναλάβει πλέον η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.

Πηγή: pentapostagma

You May Also Like

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική…

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ Ε9 Πώς θα «ελαφρύνετε» το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ

Σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και πάλι από την Α.Α.Δ.Ε. η…

Είδος πολυτελείας το γάλα: Σχεδόν διπλάσια τιμή σε σχέση με την Ευρώπη

Τρόφιμα, ένδυση και υγεία γίνονται το μεγάλο αγκάθι για τους Έλληνες.

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ’ οίκον περιορισμό

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ’ οίκον περιορισμό

Κουντουρά: Η Ελλάδα είναι ασφαλής και φιλόξενη χώρα

Με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα

Θλίψη στην Καβάλα: Από τι πέθανε η υπάλληλος καθαριότητας που είχε γίνει viral στο TikTok;

Θλίψη στην Καβάλα: Από τι πέθανε η υπάλληλος καθαριότητας που είχε γίνει viral στο TikTok;

Τρεις μήνες στην αναμονή για ρεύμα σε επιχειρήσεις

Τρεις μήνες κατά μέσον όρο θα πρέπει να περιμένουν οι επιχειρήσεις για να συνδεθούν στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος

«Καμπανάκι» Λέκκα: «Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε»

Φαινόμενα όπως υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία, πλημμύρες θα τα βλέπουμε και θα τα βιώνουμε όλο και πιο συχνά προειδοποιεί ο καθηγητής