Στάθης Ψάλτης: «Ντροπή και αίσχος» – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή της σορού του αείμνηστου ηθοποιού

«Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε» – «Κρίμα, γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι» ανέφερε ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία έγραψε στα social media ότι είχε ενημερώσει να αναλάβει η ίδια τα έξοδα, αλλά και τα οστά

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017 και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, συναδέλφους και θαυμαστές του.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου και η ανάρτηση της σελίδας «Μένουμε Ζωγράφου», σχετικά με το θέμα, είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη.

Στην ανάρτηση αναφέρθηκε, ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε», ενώ συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Η μία τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου και η άλλη μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση.

Το παραπάνω κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά του Δήμου Ζωγράφου. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε μέσα από δική της δημοσίευση στο Facebook.

μπαρκουλη-

Λίγο αργότερα, η εν λόγω ανάρτηση «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε στα social media, ενημερώνοντας πως ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο, με τον οποίο και συζήτησαν για το θέμα.

Στο κείμενό της έγραψε:

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει».

Στη συνέχεια επανήλθε με ακόμη μία δημοσίευση και μία φωτογραφία του ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Χαμογέλα Στάθη μου έχεις όλον τον κόσμο δίπλα σου… Τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άννα Φόνσου… Μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Σ’αγαπάμε».

br>

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/

You May Also Like

Ευχαριστίες από την Εταιρεία προστασίας ατόμων με αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Η Εταιρεία προστασίας ατόμων με αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, ευχαριστεί θερμά τους δωρητές για τη στήριξη της προσπάθειας δημιουργίας του «Πρότυπου Ολοκληρωμένου Κέντρου για τον Αυτισμό»

Ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε 150 στρέμματα στη Θέρμη για να φτιάξει νέο προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ

Το αποκάλυψε στην τελευταία του συνάντηση με το ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο δικαστικού επιμελητή για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους, ο δικαστικός επιμελητής  είναι «υπεύθυνος, ως εκτελεστικό…

Αθήνα: Εξιτήριο για τον 30χρονο που τσίμπησε η κόμπρα του – «Ένιωθε ότι δεν θα τον δάγκωνε ποτέ»

Αθήνα: Εξιτήριο για τον 30χρονο που τσίμπησε η κόμπρα του – «Ένιωθε…

Αρκτούρος: Η εκπληκτική ιστορία της οργάνωσης που φροντίζει αρκούδες εδώ και 30 χρόνια

Το έργο που επιτελεί είναι εξαιρετικά σημαντικό και πραγματικά αξιοθαύμαστο.

Ἐκδήλωση γιά τό Πρόγραμμα Υἱοθεσίας Ναῶν, στό Κέντρο Νεότητος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Καστορίας

Ἐκδήλωση γιά τό Πρόγραμμα Υἱοθεσίας Ναῶν, στό Κέντρο Νεότητος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Καστορίας

«Ουπς, συγγνώμη»: Η αμήχανη στιγμή που ο Καρβέλας «αερίστηκε» μπροστά στην Λυμπεράκη

Από την άλλη, και η Νίκη Λυμπεράκη δε συγκρατήθηκε και γέλασε.

Κλέλια Ρένεση: ”Ωραία είναι η χώρα μας, αλλά ας την χαρούνε άλλοι”

”Οι δημόσιοι χώροι και η φύση της χώρας μας, ανήκει σε όλους και δεν γνωρίζει αφεντικά”.