Από ώρα σε ώρα το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η κατάθεση του αδερφού του – Οι δυο τους είχαν χωρίσει την ταβέρνα «Κρητικός» – Είχε πάρει χρήματα για να φτιάξει νέα επιχείρηση

Η ζωή του Σταύρου Δογιάκη, το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει ριζικά. Όπως κατέθεσε ο αδερφός του στην αστυνομία, ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ.

Ο ίδιος θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή. Ο Σταύρος Δογιάκης έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Δίπλα στη λακωνική κατάθεση ψυχής που αποτυπώθηκε στο λευκό χαρτί, υπήρχε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς για να γίνει η καταμέτρηση και να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό.

Αυτά τα νέα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που επηρέασε τη ζωή του επιχειρηματία και τον έκανε να γράψει το φινάλε της ζωής του με σφαίρες, δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή…

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/

You May Also Like

Έλενα Ακρίτα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: “Ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά…”

Σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο με σαφείς αιχμές για τη Βάνα Μπάρμπα, προέβη…

Γκρίλις – Σο: Έδωσαν 8.000 ευρώ σε beach party στη Μύκονο! (pics)

Οι Τζακ Γκρίλις και Λουκ Σο καλοπέρασαν στο νησί των ανέμων μαζί…

Π. Κουκουλόπουλος: «Να στηριχθούν οι νέοι αγρότες απέναντι στην κλιματική κρίση»

Η γεωργία και η κτηνοτροφία, τα τελευταία χρόνια, είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένες στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. 

Πρόκληση Γιαγιτζί: Δεν είναι Ελληνες η πλειονότητα των κατοίκων της Ρόδου και της Κρήτης

Table of Contents Hide Πρόκληση Γιαγιτζί: Δεν είναι Ελληνες η πλειονότητα των…

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Φωτογραφίες από Καστοριανούς συμμετέχοντες

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Φωτογραφίες από Καστοριανούς συμμετέχοντες

Ράδιο Αρβύλα: Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αράχωβα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του…

Συναγερμός στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων εντοπίστηκε στις Σέρρες

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τον εντοπισμό κρούσματος αφρικανικής πανώλης των χοίρων σε μικρή οικόσιτη χοιροτροφική εκμετάλλευση, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Ξυλοδαρμός 10χρονου στην Κρήτη: Τι είπε ο πατέρας – Την ενοχή του πρότεινε ο εισαγγελέας

Ξυλοδαρμός 10χρονου στην Κρήτη: Τι είπε ο πατέρας – Την ενοχή του…