Στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Σ.Α.Π.Π. Ν. Καστοριάς ¨Η Μελωδία της καρδιάς¨  η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς..

Στον χώρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Καστοριάς, βρέθηκε την Τρίτη 05 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, η οποία  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φοιτητές εθελοντές αιμοδότες και  με τα μέλη του  Δ.Σ  του  Συλλόγου Αιμοδοσίας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  ” Η Μελωδία της Καρδιάς”, που διοργάνωσαν την αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γ.Ν. Καστοριάς.

 

Η κα. Κοζατσάνη συνεχάρη όλους τους φοιτητές, τους  εκπαιδευτικούς και τους πολίτες που συμμετείχαν στη δράση, τονίζοντας ότι πράξεις ανθρωπιάς σαν κι αυτές, αποδεικνύουν την έμπρακτη έκφραση  κοινωνικής αλληλεγγύης  προς τους συνανθρώπους μας.

 

You May Also Like

ΕΛΜΕ Καστοριάς: «Ζητούμε από γονείς, εκπαιδευτικούς, διεύθυνση να μη θέσουν υπό απειλή την ύπαρξη των σχολείων μας»

ΕΛΜΕ Καστοριάς: «Ζητούμε από γονείς, εκπαιδευτικούς, διεύθυνση να μη θέσουν υπό απειλή…

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της 112ης Επετείου Απελευθέρωσης της Καστοριάς

Επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της 112ης Επετείου Απελευθέρωσης της Καστοριάς

Ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για το καθεστώς αδειοδότησης νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιητικές ποίκιλες για έτος εφαρμογής 2021

  Ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για το καθεστώς αδειοδότησης νέων φυτεύσεων…

Θεραπευτές Ειδικής Αγωγής Νομού Καστοριάς :«ΟΧΙ στη σύναψη σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ»

Ο ΕΟΠΥΥ, προχώρησε σε ανακοίνωση αλλαγών στο χώρο των    υπηρεσιών « Ειδικής…