Στρατηγός Ελ. Συναδινός: Μου ζητούσε πρανόμως χρήματα η Χρυσή Αυγή (ηχητικό)

Για τους λόγους που αποχώρησε απο τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο ευρωβουλευτής, στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο κ. Συναδινός είπε ότι ο  λόγος που τον οδήγησε στην αποχώρησή του από το κόμμα ήταν η επιμονή της Χρυσής Αυγής να παρανομήσει και να τους χορηγεί εκτός από το 50% του μισθού του, επιπλέον 1.000 ευρώ από το μισθό κάθε βοηθού του, πράγμα που ρητά απαγορεύει ο κανονισμός του Ευρωκοινοβουλίου. 
Ο στρατηγός συνέχισε απαντώντας στον βουλευτή Επικρατείας της Χ.Α. Χρήστο Παππά, ο οποίος τον αποκάλεσε προδότη, λέγοντας πως οι απαρτίζοντες τη Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν λέξεις χωρίς να γνωρίζουν το νόημά τους. Συγκεκριμένα παρέπεμψε στο Θουκυδίδη τον κ. Παππά, οπού εκεί ορίζεται τι είναι προδότης.
Παράλληλα, ο κ. Συναδινός τόνισε πως δεν έχει προδόσει την πατρίδα του, ούτε τη συνείδησή του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ στρατιώτης ούτε του ΜΙχαλολιάκου, ούτε της Χρυσής Αυγής, παρά μόνο της πατρίδος.
Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, είπε πως πείστηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη και κατέβηκε στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, αποκάλυψε, πως όταν ο ίδιος και οι Φουντούλης και Επιτήδειος εκλέχθηκαν ευρωβουλευτές, “ο Κασιδιάρης έφαγε το βρίσιμο της ζωής του για τρεις εβδομάδες γιατί εκλεγήκαμε εμείς και όχι οι δικοί τους”. Δεν έγινα ποτέ αποδεκτός από την κλίκα, τόνισε ο στρατηγός και σημείωσε πως η Χρυση Αυγή θέλει να εκλέγονται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε και στον κ. Τόσκα κάνοντας λόγω για σωρεία ρουσφετιών που έκανε μαζί με τον τότε υπουργό κ. Μπεγλίτη.
Τέλος, ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε στην έξοδο από το μνημόνιο, στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία και στο όνομα των Σκοπίων, ενώ είπε πως κουβεντιάζει με πολλά κινήματα του πατριωτικού χώρου, τα οποία προσπαθεί να ενώσει.
https://www.youtube.com/watch?v=8RTv0ku1o78​

You May Also Like

Τι ζήτησε από τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Τι ζήτησε από τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ετήσια άδεια. Υπολογίστε την με την online εφαρμογή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ετήσια άδεια. Υπολογίστε την με…

“Συνεχίζεται εντόνως η κοινοβουλευτική δραστηριότητα της Μαρίας Αντωνίου’’

Συνεχίζοντας την έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα η Μαρία Αντωνίου συνυπέγραψε τρεις ακόμη Ερωτήσεις…

Ο ΟΡΜΟΣ “ταξίδεψε” την Καστοριανή λαογραφία στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφορετικών Πολιτισμών στην πόλη Ranya

Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Νεομάρτυρα Βασίλειο του Χιλιοδένδρου [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]

Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Νεομάρτυρα Βασίλειο του Χιλιοδένδρου [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]

Έρχεται το Prague Summer Festival Vol1 με Mad Clip, Κούπες & Banda Entopica στο Θέατρο Βουνού!

Έρχεται το  Prague Summer Festival Vol1 με Mad Clip, Κούπες & Banda…

Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Μαθητής γυμνασίου μοίρασε 15.000 ευρώ μετρητά σε συμμαθητές του

Μάλιστα ένας συνομήλικός του πήρε 3.500 με σκοπό να αγοράσει μοτοσικλέτα

Ομαδικό Εργαστήριο αυτογνωσίας με θέμα: “Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, διαχειρίζομαι την ανεργία μου” στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού

Ομαδικό Εργαστήριο αυτογνωσίας με θέμα: “Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, διαχειρίζομαι την ανεργία…

Ο Δήμος Καστοριάς για την Απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για τα Αργκουτσιάρια Κλεισούρας

  Ο Δήμος Καστοριάς για την Απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για τα…

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη: “Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου”

Η είδηση που άγγιξε την Κατερίνα Ζαρίφη και την έκανε να ξεσπάσει