Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

Το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς  συναντήθηκε με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς  Ολυμπία Τελιγιορίδου, στο πολιτικό της γραφείο, στην πόλη της Καστοριάς.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό  κλίμα. Το ΔΣ κατέθεσε υπόμνημα και ενημέρωσε την Βουλευτή  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά και για  θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.).

Από την πλευρά της η Βουλευτής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες του σχηματισμού.

You May Also Like

Πρώτη ημέρα του πανηγυριού του Δεκαπενταύγουστου εχθές και ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς τον χώρο των εκδηλώσεων.

Λαογραφ Συλ Γυναικών Τοιχιού: ”Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στο Τοιχιό”

Σημαντικές ενημερώσεις για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης στην Καστοριά

  Σημαντικές ενημερώσεις για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης στην Καστοριά

Δυσανάγνωστα συνθήματα με σπρέι χρωμάτων στο Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος(φωτογραφίες)

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Λίθοι, πλίνθοι και κέραμος ατάκτως ερριμμένα»

Αδιάκοπα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το Δήμο Καστοριάς, οι απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Αδιάκοπα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το Δήμο Καστοριάς, οι απολυμάνσεις…

Π.Ε. Καστοριάς: Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Φουζικλάδι Μηλιάς – Αχλαδιάς και για την ψώρα του San Jose

Π.Ε. Καστοριάς: Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Φουζικλάδι Μηλιάς – Αχλαδιάς και για…

Το “Σπασμένο Ρόδι” στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το “Σπασμένο Ρόδι” στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου