Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, κ. Κ. Μουσουρούλη

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, κ. Κωστή Μουσουρούλη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ανδρέας Πάτσης. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της κοινής επιστολής διαμαρτυρίας που είχε αποστείλει πρόσφατα ο Βουλευτής μαζί με τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης αναφορικά με την εξαίρεση του Νομού Γρεβενών από τις ενισχύσεις του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής Γρεβενών ανέλυσε διεξοδικά στον κ. Μουσουρούλη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Νομός Γρεβενών, αναφέρθηκε στο πλασματικό υψηλό ΑΕΠ του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας που αποτελούσε εμπόδιο για την ένταξη των Γρεβενών σε χρηματοδοτικά εργαλεία ενισχύσεων και υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν όλοι οι Νομοί της Δυτικής Μακεδονίας ως ένα ενιαίο σύνολο, ώστε να μην υπάρξει ανισομερής κατανομή των πόρων και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Βουλευτής Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά την κοινή μας επιστολή με τους δύο Δημάρχους του Νομού μας, επεδίωξα να εκφράσω και δια ζώσης στον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ, τις ενστάσεις μας αλλά και τους έντονους προβληματισμούς μας για τις συνέπειες που θα έχει το Σχέδιο  αυτό για τα Γρεβενά. Ο κ. Μουσουρούλης άκουσε προσεκτικά τα σοβαρά ζητήματα που του μετέφερα κατανοώντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν και έδειξε θετική διάθεση ώστε να εξετάσει πιθανές βελτιώσεις που θα μετριάσουν αυτή την ανισότητα σε βάρος του Νομού μας».  

You May Also Like

ΠΕ Καστοριάς: Γεωργικές προειδοποιήσεις για  Καρπόκαψα της μηλιάς

ΠΕ Καστοριάς: Γεωργικές προειδοποιήσεις για  Καρπόκαψα της μηλιάς

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δικαίωση των προσπαθειών μας – Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για την Πανεπιστημιούπολη στη Φλώρινα»

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Θ. Καρυπίδης: «Δικαίωση των προσπαθειών μας – Υπογράφηκε το…

Κοζάνη : Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στην “επικίνδυνη” στροφή του Αεροδρομίου

Σε κατάσταση σοκ η νεαρή οδηγός του οχήματος

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή των Γρεβενών

Συνελήφθη χθες (23-07-2024) πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου για την παρουσία της στο Προεδρικό Μέγαρο

Η συμπλήρωση των 50 ετών από την εδραίωση της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας δεν αποτελεί απλώς μια επετειακή εκδήλωση μνήμης, αλλά μια ουσιαστική διττή ευκαιρία,

408- τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο εκστρατείας της «Μηδενικής Ανοχής στη μη χρήση κράνους»

Μηδενικής Ανοχής στη μη χρήση κράνους

Εντοπίστηκε φυτεία -140- δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Κοζάνης για την καλλιέργεια της οποίας συνελήφθη 43χρονος

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης κατασχέθηκαν ακόμη -6- δενδρύλλια κάνναβης, καθώς επίσης…