Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας

 

Με τους εκπροσώπους του άτυπου συντονιστικού οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν την επαναλειτουργία των σχολείων, έπειτα από την διακοπή των δια ζώσης μαθημάτων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας υπογράμμισε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αυτό που προέχει είναι η καθημερινή μέριμνα της εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων, από τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των εκπαιδευτικών καθώς και όλων των εργαζόμενων στα σχολεία.

Στο τέλος της συζήτησης συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με αμοιβαία συνεργασία, έτσι ώστε να ξεπερνιούνται τα ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν και τα οποία αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την καθημερινότητα όλων των σχολικών μονάδων.

You May Also Like

«Πρέσπες 2022»: Με αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη, Φραγκούλη, Ρεμπούτσικα, Σελεμίδου, Πάολα και Βιτάλη οι φετινές εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2022» παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης…

Π.Δ.Μ.: Πέντε αλήθειες στα αμέτρητα ψέματα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου!

Π.Δ.Μ.: Πέντε αλήθειες στα αμέτρητα ψέματα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου!

Διαβούλευση Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2021

  Διαβούλευση Προγράμματος Τουριστικής Προβολής  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2021

Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στη Δυτική Μακεδονία

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στις εργασίες οδικών βελτιώσεων

ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΑΤΥΡΑΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 56.000,00 ΕΥΡΩ.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 56.000,00 ΕΥΡΩ.

Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο  υπήκοοι Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη