Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση

 

 

Η ανέγερση εστιών για τη φιλοξενία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτέλεσε το θέμα της συνάντησης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) κ. Ορέστη Καβαλάκη και τον Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιο Αμανατίδη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία του τεχνικού φακέλου για την ωρίμανση του έργου προκειμένου αυτός να υποβληθεί στην αρμόδια διυπουργική επιτροπή. Με το φιλόδοξο αυτό έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσω ΣΔΙΤ, θα αυξηθεί σημαντικά ο υφιστάμενος αριθμός κλινών ενισχύοντας τις υποδομές φοιτητικής μέριμνας στις πόλεις που λειτουργεί το ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εξελίσσεται σε ένα κοινωνικά ευαίσθητο πανεπιστήμιο, δίνοντας προτεραιότητα στην αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του, με έμφαση στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και απώτερο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής των φοιτητών/τριών του.

You May Also Like

Βρέθηκε νεκρός αστυνομικός στο σπίτι του στην Καστοριά!

Ένα νέο συμβάν έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καστοριάς

  Ειδικές επεξηγήσεις για την καπνιστική λέσχη από την ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

  Ειδικές επεξηγήσεις για την καπνιστική λέσχη από την ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 01-08-2016 έως 07-08-2016)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 01 Αυγούστου έως 07 Αυγούστου)…

Θερμές ευχαριστίες από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πενταβρύσου Καστοριάς

”Η εκκλησιαστική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν στον καθαρισμός του εκκλησιαστικού ναού.”

Γ. Κορεντσίδης: «Εγώ θα είμαι στο γραφείο μου, στο Δημαρχείο την Δευτέρα στις 7 το πρωί»

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του νέου Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, για…

Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -26- κιλών και -330- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς

Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -26- κιλών…