Συνελήφθησαν δύο άτομα, σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις παράτυπους μετανάστες

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, Δ.Χ. Λεωφορείο, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 το απόγευμα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Κοζάνης, δύο άτομα, ένας 56χρονος αλλοδαπός και ένας 33χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τρίτης  σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο αλλοδαπό και διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 46 και 55 ετών, οι οποίοι εισήλθαν-επανήλθαν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, για ασφαλιστικές εισφορές.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Τρίτη το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, συνέλαβαν τον 33χρονο ημεδαπό, διότι κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, με Δ.Χ. Λεωφορείο, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν συνολικά και στις δυο περιπτώσεις:

  • ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
  • ένα (1) Δ.Χ. Λεωφορείο,
  • το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους  κκ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών Καστοριάς και Κοζάνης, αντίστοιχα.

You May Also Like

Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Σμίξη-Βασιλίτσα

  Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του…

Συμμετοχή του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας

Συμμετοχή του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας

”Συγχαρητήρια στους υπέροχους μικρούς μαθητές μας,τα Fabulous Lexicon Kids,που συμμετείχαν στις εξετάσεις LAAS PALSO”

”Συγχαρητήρια στους υπέροχους μικρούς μαθητές μας,τα Fabulous Lexicon Kids,που συμμετείχαν στις εξετάσεις LAAS PALSO”

Η Μαρία Αντωνίου σε συνεδρίαση ειδικής Υποεπιτροπής για την κατάσταση των προσφύγων στη χώρα μας

Η Μαρία Αντωνίου σε συνεδρίαση ειδικής Υποεπιτροπής για την κατάσταση των προσφύγων…

Επιστολή με θέμα τις ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο της Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καρακασίδης, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου

Επιστολή με θέμα τις ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο της Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε…

Σήμερα το απόγευμα στο Νεστόριο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Χρήστου Γκοσλιόπουλου και τους προγραμματικοί στόχοι του Συνδυασμού

Σήμερα το απόγευμα στο Νεστόριο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Χρήστου Γκοσλιόπουλου…

Συντηρήσεις δασικών δρόμων στις περιοχές της Βασιλειάδας, της Πτεριάς, του Χιονάτου και του Δενδροχωρίου, από την ΠΕ Καστοριάς.

Συντηρήσεις δασικών δρόμων στις περιοχές της Βασιλειάδας, της Πτεριάς, του Χιονάτου και του Δενδροχωρίου, από την ΠΕ Καστοριάς.

Γέφυρα ζωής από το ΕΚΑΒ Καστοριάς για μεταφορά ασθενή στο Παπανικολάου

ΕΚΑΒ Καστοριάς:  Θα μας επιτρέψετε τίς πρώτες Ευχές για καλή χρονιά να τίς…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: ”μόλις κάποιος πάρει έστω και μικρή εξουσία,το πρώτο που σκέφτεται είναι κάτι να αρπάξει”..

”Η πατρίδα βυθίζεται σε βαθιά κρίση και παρακμή με την καταρρέουσα κυβέρνηση Μητσοτάκη”