Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε 6 αλλοδαπούς διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια

Συνελήφθη σήμερα (18-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 38χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα έξι (6) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε ο 38χρονος να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι χρηματικής αμοιβής, έξι (06) αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 31 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 38χρονος  στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε όχημα, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

You May Also Like

Συγκινητική η Ανταπόκριση των Συμπολιτών μας στη Συγκέντρωση Τροφίμων της Π.Ε. Καστοριάς

  Συγκινητική η Ανταπόκριση των Συμπολιτών μας στη Συγκέντρωση Τροφίμων της Π.Ε.…

Η εξερεύνηση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς συνεχίζεται

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς ολοκληρώθηκαν οι μισές δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας «Γίνε…

Ανακοίνωση Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΓΑ…

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της K.W.Andri στο Άργος Ορεστικό

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της K.W.Andri στο Άργος Ορεστικό

Κουκουλόπουλος: «Ξεκάθαρο ΟΧΙ χωρίς αστερίσκους στο σχέδιο της Κυβέρνησης για τη μονάδα καύσης απορριμμάτων»

΄΄Κερδισμένο, για μια ακόμη αφορά με σκανδαλώδεις όρους, το ισχυρό ολιγοπώλιο της ενέργειας. Μεγάλοι χαμένοι, οι πολίτες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση΄΄.