ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης η στήριξη στις καταλήψεις – Μετά τον Γ. Ραγκούση κι άλλοι βουλευτές λένε «ναι»

Απλόχερη στήριξη στις μαθητικές καταλήψεις προσφέρει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτός του Γ. Ραγκούση που χθες έδωσε το έναυσμα, σήμερα στη Βουλή ο εισηγητής του κόμματος επί του νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, Μ. Χατζηγιαννάκης χαιρέτισε τις μαθητικές πορείες.

«Χαιρετίζουμε το μαθητικό συλλαλητήριο και παρά τις προσπάθειες και από τα ΜΜΕ κατασυκοφάντησης χιλιάδες μαθητές βγαίνουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν το αυτονόητο. Έτσι όπως άνοιξε η κυβέρνηση τα σχολεία τα κατέστησε υγειονομικές βόμβες», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας στο Κοινοβούλιο την επίσημη κομματική γραμμή.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή τη στιγμή υπάρχουν 8.000 κενές θέσεις εκπαιδευτικών ενώ ο αριθμός των καθαριστριών ούτε που επαρκούν. «Το υπουργείο είχε 6 μήνες να προετοιμαστεί και δεν έκανε τίποτα. Και δεν μιλάμε καν το φιάσκο με τις μάσκες. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε», είπε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γ. Ραγκούσης παρείχε την πλήρη στήριξή του στους καταληψίες Κατά τη διάρκεια κόντρας του στη Βουλή με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «αυτές οι καταλήψεις είναι διαφορετικές. Οι καταλήψεις αυτές στο μυαλό των μαθητών δεν είναι όπλο διεκδίκησης, είναι μέσο αυτοπροστασίας»!

You May Also Like

Ο Γιώργος Αμανατίδης στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Ημέρας και ενημερώθηκε για τα ημερήσια προγράμματα ψυχοεκπαιδευτικής και συμβουλευτικής υποστήριξης

Προκήρυξη πρόσληψης Εργοθεραπευτή

Προκήρυξη πρόσληψης Εργοθεραπευτή FacebookTwitterΑνταλλαγή Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ –…

Επιτέλους, έστω και 6 χρόνια μετά ο Δήμαρχος Καστοριάς υιοθετεί τον στρατηγικό σχεδιασμό που είχε δρομολογήσει ο π.Βουλευτής.

Ζήσης Τζηκαλάγιας: ”Επιτέλους,αυτό που αγωνίστηκα με νύχια και με δόντια από το 2019 για να επιτύχω από την κυβέρνηση ,γίνεται αντιληπτό από τον Δήμαρχο Καστοριάς”.

Ελένη Αλταμούρα: Η πρώτη Ελληνίδα ζωγράφος μεταμφιέστηκε σε άντρα για να σπουδάσει στην Ιταλία

Ελένη Αλταμούρα: Η πρώτη Ελληνίδα ζωγράφος μεταμφιέστηκε σε άντρα για να σπουδάσει…

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας στις Στρατηγικές Επικοινωνίας και Διαχείριση Συμπεριφοράς Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος»

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας στις Στρατηγικές Επικοινωνίας και Διαχείριση Συμπεριφοράς Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος»

“Ευχαριστώ” από τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας προς το Κατηχητικό Σχολείο του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς

“Ευχαριστώ” από τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας προς το Κατηχητικό Σχολείο…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεματικές ξεναγήσεις του Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος «8 με 8»

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεματικές ξεναγήσεις του Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε τα δημοσιογραφικά βραβεία του ιδρύματος Μπότση παρουσία της Μαρίας Αντωνίου

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καλλιτέχνες και…

Στο CERN σχεδιάζουν νέο υπερ-επιταχυντή για να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του Σύμπαντος

Εάν εγκριθεί η δημιουργία του επιταχυντή, θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από το σημερινό γιγαντιαίο μηχάνημα που βρίσκεται στο CERN

Ξεδιπλώνεται σταδιακά το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου Καστοριάς

Ξεδιπλώνεται σταδιακά το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου Καστοριάς