Η καθημερινότητα της κοπέλας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ερωτική της ζωή.

Συμβαίνουν πολλά πράδοξα στον κόσμο. Άλλα ενδιαφέροντα, άλλα αστεία και άλλα τραγικά. Η ιστορία της Σόνα Ρέι, εμπίπτει στην κατηγορία των τραγικών, όσο και αν το γλυκό της παρουσιαστικό σε προδιαθέτει για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η 22χρονη αμερικανίδα, ζει “παγιδευμένη” στο σώμα 8χρονου κοριτσιού, γεγονός που της δημιουργεί αμέτρητα προβλήματα στην καθημερινότητά της. Η περίπτωση της Σόνα, έχει τραβήξει την προσοχή των γιατρών αλλά και των μίντια, με αποτέλεσμα η νεαρή να έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές, προκειμένου να μοιραστεί την ιστορία της.

“Όταν ήμουν 6 μόλις μηνών, οι γιατροί ανακάλυψαν έναν τεράστιο όγκο στο κεφάλι μου. Ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Προχωρήσαμε σε επέμβαση και στη συνέχεια έκανα χημειοθεραπείες για δύο χρόνια. Τελικά νίκησα τον καρκίνο, ωστόσο μία νέα περιπέτεια ξεκινούσε. Μία ανωμαλία στη βλεονογόννο υπόφυσή μου, μείωνε δραματικά την αυξητική μου ορμόνη. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα σταματήσω να αναπτύσσομαι αρκετά νωρίς”, εξομολογείται.

Τελικά νίκησα τον καρκίνο, ωστόσο μία νέα περιπέτεια ξεκινούσε. Μία ανωμαλία στη βλεονογόννο υπόφυσή μου, μείωνε δραματικά την αυξητική μου ορμόνη. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα σταματήσω να αναπτύσσομαι αρκετά νωρίς

Πλέον, το ύψος της μετά βίας αγγίζει τα 90 εκατοστά ενώ ζυγίζει περίπου στα 25 κιλά. Η εμφάνισή της θυμίζει περισσότερο 8χρονο κορίτσι, γεγονός που της δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά της. “Θέλω να ζήσω τη ζωή μου ελεύθερη και ανεξάρτητη αλλά πάντα θα χρειαζόμαι τη μητέρα ή τον πατέρα μου για να αποδεικνύουν ότι είμαι 22 ετών”, παραδέχεται με πικρία.

Όσο για την ερωτική της ζωή, δεν είναι σίγουρα αυτή που θα περίμενε μία 22χρονη κοπέλα. Μάλιστα οι δύο αδερφές της Σόνα, αποφάσισαν να της φτιάξουν προφίλ σε site γνωριμιών, κάτι που σύμφωνα με τον πατριό της, ενέχει αρκετούς κινδύνους. “Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι προθέσεις έχουν. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα πλησίαζαν ένα ανήλικο κορίτσι – ή κάποια σαν τη Σόνα – μόνο και μόνο επειδή είναι μικρή”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΠΗΓΗ:https://www.womantoc.gr/

You May Also Like

“Υποκλίνομαι στους μικρούς ήρωες του Νηπιαγωγείου που προσπαθούν με τη μασκούλα τους καθημερινά…”

Table of Contents Hide “Υποκλίνομαι στους μικρούς ήρωες του Νηπιαγωγείου που προσπαθούν…

«Ο μάγος των αποδράσεων». Έριχνε αλμυρή σούπα στο παράθυρο μέχρι να διαβρωθεί και να το αφαιρέσει. Οι εντυπωσιακές αποδράσεις ενός Ιάπωνα, που είναι καλύτερες και από σενάριο ταινίας

«Ο μάγος των αποδράσεων». Έριχνε αλμυρή σούπα στο παράθυρο μέχρι να διαβρωθεί…

“Την Ελλάδα την πληρώνουν τα κορόιδα και τη χαίρονται οι αετονύχηδες…”

“Την Ελλάδα την πληρώνουν τα κορόιδα και τη χαίρονται οι αετονύχηδες…”

Το κόκκινο τρένο των Χριστουγέννων στην πιο μαγευτική διαδρομή των χιονισμένων Άλπεων

Το τρένο που περνά από 55 τούνελ και 196 γέφυρες μέσα στις…

Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά… Το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα

Θέση για τη τεκνοθεσία και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών πήρε ο σχεδιάστης

ΗΠΑ: Τα όπλα κύρια αιτία θανάτου παιδιών και εφήβων

Τα περιστατικά ένοπλης βίας μόνο τους τρεις πρώτους μήνες του 2023, στις ΗΠΑ, είναι έως τώρα 130, εκ των οποίων τα 16 σε σχολεία.

Πώς πραγματικά βλέπουν τον κόσμο όσοι έχουν μυωπία και βγάζουν τα γυαλιά τους

Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη φοράει γυαλιά. Ή φακούς…

Η επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσει σήμερα

Η επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσει σήμερα

Ελένα Μιχαηλοβίνα: Έφυγε Από Τη Ζωή Η Γιαγιά Που Ταξίδεψε Σε Όλο Τον Κόσμο

Table of Contents Hide Ελένα Μιχαηλοβίνα: Έφυγε Από Τη Ζωή Η Γιαγιά…

Αλκατράζ: Η θρυλική φυλακή και η μεγάλη απόδραση που παραμένει μυστήριο 58 χρόνια μετά

Table of Contents Hide Αλκατράζ: Η θρυλική φυλακή και η μεγάλη απόδραση…