Σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών στη Φλώρινα

 Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν συνολικά 121,43 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 72 σπόροι κάνναβης

 Συνελήφθησαν στις 28-04-2020 το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, τρία (3) άτομα, 2 ημεδαποί, 30 και 21 χρόνων και ένας 23χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 21χρονο και τον 23χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 10,53 γραμμαρίων, την οποία είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 30χρονο.

Ακολούθως, εντοπίστηκε ο 30χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 110,9 γραμμαρίων, 72 σπόροι κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 121,43 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 72 σπόροι κάνναβης,
  • 1 ζυγαριά ακριβείας
  • 1 τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

 

You May Also Like

Δήμος Καστοριάς: Έφτασε το καινούργιο μηχάνημα απολύμανσης (φωτογραφίες)

Δήμος Καστοριάς: Έφτασε το καινούργιο μηχάνημα απολύμανσης (φωτογραφίες)

“Η Απειλή” της Άρτεμης Μουστακλίδου στο Άργος Ορεστικό

Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού  στις…

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “T-Games”

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο…

Ποια λίμνη του Κόμο; Αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, οδικώς στην Καστοριά και στη λίμνη της Καστοριάς. Θα το πούμε παντού, σε όλη την Ευρώπη.

Κικίλιας: «Η Καστοριά είναι ένας ευλογημένος τόπος. Είναι η ¨Βυζαντινή αρχόντισσα¨

Άργος Ορεστικό: Συνεχίζεται η αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων στα όργανα των παιδικών χαρών του Δήμου

Άργος Ορεστικό: Συνεχίζεται η αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων στα όργανα των παιδικών χαρών…

Πασχαλινές ευχές προέδρου Δημοτικής κοινότητας Καστανοφύτου

Πασχαλινές ευχές προέδρου Δημοτικής κοινότητας Καστανοφύτου

Ενίσχυση του θρησκευτικού Τουρισμού μέσα από εκδηλώσεις για τη Βυζαντινή Τέχνη

 Τελέστηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο Ιστορικό, Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας…

Η ΕΛΜΕ Καστοριάς για την διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων και τη στελέχωση των εξεταστικών και βαθμολογικών κέντρων

Η ΕΛΜΕ Καστοριάς για  την διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων και τη στελέχωση…

Συνάντηση Ζήση Τζηκαλάγια- Δημήτρη Σαββόπουλου.

”Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και συζητήσαμε την πορεία όλων των μεγάλων έργων που εκτελούνται στο Νομό Καστοριάς”.