#image_title

Θέμα πρώτης προτεραιότητας και επικαιρότητας των επόμενων ημερών αποτελεί το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Δευτεροβάθμια Περίθαλψη.

Θέμα πρώτης προτεραιότητας και επικαιρότητας των επόμενων ημερών αποτελεί το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Δευτεροβάθμια Περίθαλψη. Στα γραφεία της κοινοβουλευτικής μας ομάδος έγινε πολύωρη σύσκεψη με τα προεδρεία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ΟΕΝΓΕ.Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδος συμμετείχα με την ιδιότητα του εισηγητού της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Αν.Γραμματέα Κ.Ο Χρήστο Κέλλα.Υπάρχουν αντιδράσεις και διαφωνίες για τα άρθρα 10 και 7,από άλλους επί της ουσίας και από τους περισσότερους για το timing.Σε όλες τις μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις διαχρονικά δημιουργούνται πεδία διαλογικών αντιπαραθέσεων.Αυτό είναι απόλυτα θεμιτό,αρκεί να μην επικρατούν οι κομματικές αγκυλώσεις ή ιδεολογικές εμμονές,αλλά ούτε να πρωταγωνιστούν οι συντεχνιακές λογικές.Κυρίαρχη κατευθυντήρια επιχειρηματολογία μας αποτελεί η αναβάθμιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ της υγείας.

Την επόμενη ημέρα μετέβην στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Έγινε ειλικρινής διάλογος .Όλοι μας μαζί με την έχουσα τον πρώτο λόγο επί αυτού του Ν/Σ Αν. Υπουργό Μίνα Γκάγκα,πρέπει να πορευθούμε με λογική,υπευθυνότητα και συνείδηση,συντονισμένοι σε ψηλό κυβερνητικό επίπεδο.

You May Also Like

Τρώω υγιεινά στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

Στο μάθημα εργαστηρίου δεξιοτήτων οι μαθητές της Ά γυμνασίου ετοίμασαν τη δική τους φρουτοσαλάτα.

Πομάσκι στο OPEN για την επίδοση του Τεντόγλου και το ακυρωθέν άλμα

Δεν το φτιάχνουμε στο σπίτι, το φτιάχνουν μεγάλες εταιρείες

Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις Ιουλίου 2022 που στηρίζει ενεργά η Π.Ε. Καστοριάς.

Πολιτιστικές & Αθλητικές  Εκδηλώσεις Ιουλίου 2022 που στηρίζει ενεργά η Π.Ε. Καστοριάς.

Γρηγόριος Γρηγοριάδης: ”Τα πανηγύρια στα χωριά μας έχουν την τιμητική τους, της Παναγίας.”

Μέσα σε αυτά και το πανηγύρι στην Κλεισούρα μας, όπου το χωριό γεμίζει με κόσμο από όλη την Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνίου δίπλα στις αθλήτριες και τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι βρέθηκε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Αναζητώντας γρηγορότερα λύσεις για τα προβλήματα, χρησιμοποιούμε και τα δικαιώματα που μας παρέχει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος»

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Αναζητώντας γρηγορότερα λύσεις για τα προβλήματα, χρησιμοποιούμε και τα δικαιώματα…

Κανένα θανατηφόρο και σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το μήνα Μάιο

Κανένα θανατηφόρο και σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το μήνα…

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Από το Επιμελητήριο Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση προς τα μέλη του σχετικά με την  επιδότηση τους για τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

“Το ηγιασμένον του ραντισμού ύδωρ”

Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ Ερμηνεύοντας ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς…