Ο ηθοποιός είναι καλεσμένος στις διαλέξεις που διοργανώνει η Πυρρίχιος Ακαδημία

Για την εμπειρία που αποκόμισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη μεταφορά του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη στην τηλεόραση θα μιλήσει ο δημοφιλής ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, ο οποίος είναι καλεσμένος στις διαδικτυακές διαλέξεις που διοργανώνει η Πυρρίχιος Ακαδημία.

«Η “εμπειρία” της Γενοκτονίας μέσα από το “Κόκκινο Ποτάμι”» είναι ο τίτλος της εισήγησης την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:30 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Ο ποντιακής καταγωγής ηθοποιός ενσάρκωσε τον «Γιώργο Παυλίδη», έναν έμπορο µε δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα, που αντιπροσώπευσε τον γηγενή Έλληνα του Πόντου, με φιλοδοξίες και όνειρα που ξεπερνούσαν τα σύνορα του τόπου του.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, για εκείνον ο ρόλος δεν ήταν μία ακόμα συμμετοχή σε σίριαλ. «Ήταν ιστορική στιγμή, ψυχολογική, ηθική, αφού αυτά που περιγράφει το σενάριο εγώ τα άκουσα από τους παππούδες μου. Πολλές φορές ένιωθα ότι ο παππούς μου περνάει αυτά που εξιστορούσε η σειρά. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές και στα γυρίσματα και μετά όταν έβλεπα το σίριαλ μαζί με τον κόσμο. Ήταν μια πολύ σημαντική φάση για τη ζωή μου», ανέφερε.

Εδώ ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τη διάλεξη του Τάκη Βαμβακίδη.

ΠΗΓΗ:https://www.pontosnews.gr/

You May Also Like

Η μάνα που έριξε δηλητήριο στις φακές και σκότωσε την έγκυο κόρη της. Ήθελε να ξεπλύνει την «ντροπή» επειδή ήταν ανύπαντρη

Η μάνα που έριξε δηλητήριο στις φακές και σκότωσε την έγκυο κόρη…

ΠΟΠ για το παραδοσιακό γιαούρτι Βουλγαρίας- Αψιμαχίες για το ελληνικό στραγγιστό

«Όσο εμείς τρωγόμαστε για ένα παραδοσιακό προϊόν, κάποιοι μας το πήρανε μέσα από τα χέρια με μια απλή κουβέντα…»

Επιστολή-Καταγγελία Αναγνώστη: «Τέσσερα χρόνια δημαρχίας Αγγελή, 1 Σεπτεμβρίου 2014 – 1 Σεπτεμβρίου 2018»

Επιστολή-Καταγγελία  Αναγνώστη: «Τέσσερα χρόνια δημαρχίας Αγγελή, 1 Σεπτεμβρίου 2014 – 1 Σεπτεμβρίου…

Είναι 72 ετών, μοιάζει με 40αρα και μοιράζεται τα μυστικά της νεότητάς της

Κάθε γυναίκα επιθυμεί όταν γεράσει – και όχι μόνο- να έχει ένα…

Νίκος Αλιάγας: Η ζωή στα 6τμ, η ατελείωτη δουλειά, τα όνειρα, ο πατέρας του και το Παρίσι (video)

«Δούλευα νύχτες ατελείωτες – Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό»

Μπιλ Γκέιτς: Οι θάνατοι από Covid θα πέσουν κάτω από εκείνους της γρίπης έως τα μέσα του 2022

Προϋπόθεση να μην εμφανιστούν στο μεταξύ νέες επικίνδυνες μεταλλάξεις του ιού

Η φιλία της Δήμητρας της Λέσβου με τον πατέρα Χριστόφορο- Το μήνυμα για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα

Ο Δημήτρης Καλογιάννης στα 14 του είπε στους γονείς του ότι ήταν…

Ποια τοιχογραφία της Αγίας Σοφίας δεν κατάφεραν οι Τούρκοι να καταστρέψουν ποτε

Ποια τοιχογραφία της Αγίας Σοφίας δεν κατάφεραν οι Τούρκοι να καταστρέψουν ποτε

Ρένια Λουιζίδου: «Πιο πολύ με αγχώνει η πείνα για το 2021 από την ασθένεια»

Ρένια Λουιζίδου: «Πιο πολύ με αγχώνει η πείνα για το 2021 από…