Τμήμα αυτοδυτών ιδρύει το ΕΤΑΚ Καστοριάς

Την ίδρυση τμήματος αυτοδυτών,  το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλης της Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) Καστοριάς, μετά από την λήψη διεθνώς αναγνωρισμένου διπλώματος τριών μελών της Ομάδας.

Η διοίκηση του ΕΤΑΚ συγχαίρει τα μέλη της Νίκο Γεωργαλή, Νίκο Κωστάρα και Ραφαέλα Παπάζογλου, που είναι πλέον πιστοποιημένοι αυτοδύτες και θα αποτελέσουν, μαζί με τους Δαμιανό Κεφαλά και Στέργιο Παπαδάμο, οι οποίοι επίσης διαθέτουν δίπλωμα αυτοδύτη, τον πυρήνα του νέου τμήματος, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμο να παρέμβει σε περιπτώσεις αναγκών για διάσωση σε υγρό στοιχείο.

 

You May Also Like

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου RALLY GREECE OFFROAD ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή του αγώνα στις 26-29 Μαΐου 2022 στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Ο Πύρρος Δήμας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς!

Με μεγάλη τιμή υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος τον  Χρυσό Ολυμπιονίκη και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα.

Έμειναν στο 0 ο ΓΠΟ και η Κηφισιά!

Στη 2η αγωνιστική του Β´ Γύρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μονομάχησαν ΓΠΟ Καστοριάς και Κηφισιά με αποτέλεσμα την λευκή ισοπαλία!

Ευχαριστήριο στον κ. Πασχαλίδη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Ευχαριστήριο στον κ. Πασχαλίδη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Επίσκεψη του Κοσμήτορα του Κρατικού Πανεπιστημίου του Αζερμπαϊτζάν στον δήμαρχο Καστοριάς

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή πραγματοποίησε, την Παρασκευή ( 20/5…

Στον τελικό του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του European Climate Pact η φωτογραφία της Καστοριανής Αγγελικής Χαραλαμπίδου

Η φωτογραφία της Καστοριανής Αγγελικής Χαραλαμπίδου στον τελικό του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του European Climate Pact

Στην Αμμουλιανή Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς “Αθανάσιος Χριστόπουλος”

”Με καλή παρέα, πολύ κέφι και υπέροχη φιλοξενία πέρασε η πρώτη ημέρα στο μοναδικό νησάκι της Χαλκιδικής,την Αμμουλιανή.”

Ερώτηση κατέθεσαν στην Βουλή 33 Βουλευτές της Ν.Δ. με την συνυπογραφή της Μαρίας Αντωνίου, για την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών στην τραγωδία της Αίγινας

Ερωτήματα για την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών στην τραγωδία…

Δήμος Βοΐου: Ξεκίνησε η αντικατάσταση της φθαρμένης ξυλείας των υπαίθριων καθισμάτων

  Δήμος Βοΐου: Ξεκίνησε η αντικατάσταση  της φθαρμένης  ξυλείας των υπαίθριων καθισμάτων

Για ποιο λόγο ο Σωτήρης Αδαμόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του;

Για ποιο λόγο ο Σωτήρης Αδαμόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του;