Το νέο… εθνικό μας σκουπίδι: Θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, αλλά όχι την βρωμερή νοοτροπία μας

 

Αφού οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε περάσει ούτε έξω από ιατρική σχολή (παρά το απωθημένο των γονιών μας να γίνουμε δόκτορες) ήταν κάπου λογικό να μην γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε μια μάσκα ή γάντια μιας χρήσης όταν «έσκασε» η πανδημία (και μαζί της η υστερία) του κορωνοϊού.

Επίδοξοι γιατροί ή όχι, όμως, όλοι -ανεξαρτήτως επαγγέλματος- ξέρουμε πολύ καλά πια το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνουν τα σκουπίδια μας, ειδικά μάλιστα τα πλαστικά τα οποία ενδέχεται να είναι και η μόνη «κληρονομιά» που θα αφήσουμε πίσω μας όταν τελικά το ανθρώπινο είδος θα… καταφέρει να αυτοκαταστραφεί και θα επιτρέψει στους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη (όσους δεν εξαφανίσει) να ζήσουν στην ησυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

You May Also Like

Επί 23 μέρες καίγεται το παρθένο δάσος στον Όρβηλο στις Σέρρες

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 18 Ιουλίου και πάνω από 26.000 στρέμματα παρθένου δάσους έχουν γίνει στάχτη μέχρι στιγμής

Αστατος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Η πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους έως και τη Μεγάλη Τετάρτη

Καιρός: Προ των πυλών ο «Ωμέγα» εμποδιστής

Φέρνει ισχυρούς βοριάδες και τσουχτερό κρύο – Πού θα βρέξει

Ματίνα Παγώνη: «Δεν χρειάζεται επόμενη εβδομάδα lockdown αν συνεχιστεί η καλή πορεία της πανδημίας.»

Ματίνα Παγώνη: «Δεν χρειάζεται επόμενη εβδομάδα lockdown αν συνεχιστεί η καλή πορεία…

Κορονοϊός – Νέο μέτρο: Επιχειρήσεις θα ανοίγουν εκτάκτως τις Κυριακές!

Νέο μέτρο λαμβάνεται εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα με…

Αργίες 2024: Ποιες έχει το νέο έτος και πότε πέφτουν

Αργίες 2024: Το 2023 είναι παρελθόν και όλοι κοιτάζουμε τα καλεντάρια μας…

Η Pfizer προειδοποιεί: Ισως να μην προστατεύει το εμβόλιο αν χορηγηθεί με καθυστέρηση η δεύτερη δόση….

Η Pfizer προειδοποιεί: Ισως να μην προστατεύει το εμβόλιο αν χορηγηθεί με…

Φαρμακοποιοί κατά Χρυσοχοΐδη: «Οι ελλείψεις φαρμάκων υπάρχουν και συνεχίζονται»

Θα πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να φροντίσει για τον ομαλό εφοδιασμό της αγοράς με φάρμακα, που είναι απαραίτητα για τους ασθενείς».