Το νέο Προεδρείο και η νέα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νεστορίου

 

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου συνήλθαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε ειδική συνεδρίαση κατόπιν πρόσκλησης του συμβούλου της πλειοψηφίας που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους, κ. Μπαμπούλη Δημητρίου και με αποκλειστικά θέματα την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τακτικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Σε κλίμα ενότητας και με τη στήριξη του συνόλου των δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις αναδείχθηκαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Σουκαλοπούλου Ανδρομάχη, Αντιπρόεδρος η κα Σινάνη Χάϊδω και Γραμματέας ο κ. Κεραμάρης Αργύρης.

 

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα 4 τακτικά και τα αντίστοιχα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Ειδικότερα θα συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου» κ. Μπαμπούλης Δημήτριος, κ. Τοτονίδης Ιωάννης, κ. Σουκαλόπουλος Σπύρος και από την παράταξη «Δήμος Νεστορίου Η επόμενη μέρα» ο κ. Δημητριάδης Κωνσταντίνος.

 

Με τον Δήμαρχο κ. Γκοσλιόπουλο Χρήστο, ως Πρόεδρο, και τους εκάστοτε δύο Αντιδημάρχους, που την πρώτη περίοδο αναλαμβάνουν η κα Νταούτη Ιωάννα και ο κ. Καραβασίλης Γεώργιος, συγκροτούν την επταμελή Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νεστορίου.

You May Also Like

Συνελήφθη 25χρονος διακινητής σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθη 25χρονος διακινητής σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε.…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκαταστάσεις του οδικού Δικτύου στην πόλη του Άργους Ορεστικού

Σημαντικές παρεμβάσεις , που αναβαθμίζουν τις υποδομές στο Δήμο Άργους Ορεστικού  και έργα…

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 20-22 Ιουνίου 2025

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 20-22 Ιουνίου 2025

Από Δευτέρα τα πρόστιμα στους 21.000 ανεμβολίαστους εργαζομένους που δεν δήλωσαν τα rapid test

Από Δευτέρα τα πρόστιμα στους 21.000 ανεμβολίαστους εργαζομένους που δεν δήλωσαν τα…

Απολογισμός των πεπραγμένων και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς “Αθανάσιο Χριστόπουλο”

Απολογισμός των πεπραγμένων και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς “Αθανάσιο Χριστόπουλο”

Σάββας Χρυσόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το μπάσκετ». Συνέντευξη εφ’ όλης της με τον σμολ φόργουορντ των “Γουναράδων”

Σάββας Χρυσόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το μπάσκετ».…

ΟΑΕΔ: Οι δικαιούχοι για τις δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις 2017

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση του προγράμματος επιδότησης των δικαιούχων για τη…

Συνάντηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο

Συνάντηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο