Υπογραφή Εντάξεων Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας

Τις Εντάξεις Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας, συνολικού προϋπολογισμού 701.772,16€, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

 

Αναλυτικότερα, αφορά στις εντάξεις των παρακάτω Πράξεων:

 

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό των Δ.Ε. Αγ. Αναργύρων και Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας LED».

Δικαιούχος της πράξης είναι ο Δήμος Καστοριάς και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 521.000,00€.

 

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό του Δήμου Κοζάνης, στις περιοχές ΟΧΕ Προτεραιότητας Α». Δικαιούχος είναι ο Δήμος Κοζάνης με το έργο να αφορά σε εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση φωτιστικών LED. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στους οικισμούς Αμυγδαλιά, Ανατολή, Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Ρύμνιο και Αιανή, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε772,16€.

 

Τα έργα εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

Η Περιφερειακή Αρχή,  προχωράει με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας με σκοπό το «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

 

You May Also Like

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Καλωσόρισμα των νεοεισερχόμενων φοιτητών του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.

Καλωσόρισμα των νεοεισερχόμενων φοιτητών του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.

Η μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Φεβρουαρίου 2020

Η μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Γρεβενών: Κλειστό θα είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 το Δημαρχείο Γρεβενών λόγω κορονοϊού

  Δήμος Γρεβενών: Κλειστό θα είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 το…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευχαριστίες για την συμβολή στην Δεύτερη  Κλαδική Έκθεση και Συνέδριο Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Μανιταριών και Προϊόντων

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευχαριστίες για την συμβολή στην Δεύτερη  Κλαδική Έκθεση και…

Γενικοί γιατροί θα καλύψουν τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για ΑμεΑ για την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων

Τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για τα άτομα με αναπηρία…

Σύλλογος Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σύλλογος Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας: Εκλογή νέου Διοικητικού…

Άγιος Αχίλλειος το νησάκι στις Πρέσπες

Στον μοναδικό οικισμό των μόλις 23 μόνιμων κατοίκων του νησιού στέκουν μόνον 11 σπίτια.

Απονομή Έδρας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  για την Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας έχει για πρώτη φορά την τιμή να φιλοξενεί…

Τι είπε η Ολυμπία Τελιγιορίδου για θέματα που αφορούν την Καστοριά στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο (ΚΕΦΙΑΠ, Απολιγνιτοποίηση)

«Δεν υπάρχει προτεραιοποίηση των τομέων ενίσχυσης και μάλιστα προστίθενται κλάδοι που δεν…