Ο 35χρονος ασελγούσε στο κορίτσι οπουδήποτε μπορούσε να το απομονώσει, ακόμα στον στάβλο όπου δούλευε ο ίδιος φροντίζοντας τα ζώα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα της στη Φλώρινα, που είδε εχθές το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, η Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, δημοσιογράφος από την περιοχή,  επισήμανε ότι, σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε «δεδομένη» την κακοποίηση και αυτό προκύπτει και από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, σημείωσε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/

You May Also Like

Είναι η Ινδία η νέα υπερδύναμη; Τι δείχνουν τα στοιχεία

Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης θα την φέρουν πιο ψηλά στη λίστα με τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου

Βασάνισαν 80χρονη στα Ανώγεια για να την ληστέψουν

Βασάνισαν 80χρονη στα Ανώγεια για να την ληστέψουν

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν θάλασσα – Δεν υπήρχε κενή ξαπλώστρα στην Επανομή (φωτο & video)

Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών σε όλη την χώρα βρήκε αρκετούς Θεσσαλονικείς στις πανέμορφες παραλίες του δήμου Θερμαϊκού.

«Νόμιζα ότι ονειρευόμουν, δεν είχε καμία βοήθεια» – Ο πατέρας της Πλατανιώτη μιλά για την δύσκολο δρόμο προς την κορυφή

«Το κράτος δεν βοηθά τα παιδιά όσο θα έπρεπε – Πρέπει να δοθούν κίνητρα»

MyCoast: Βροχή καταγγελιών για τις αυθαιρεσίες στις παραλίες

Ποιες περιοχές έχουν «την τιμητική τους»

Η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα να συμμορφωθεί με τους κανόνες για την εμπορία λαθραίας ξυλείας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε την Ελλάδα να συμμορφωθεί με τους κανόνες της…

Πλειστηριασμοί στη Β. Ελλάδα: Βιομηχανικά ακίνητα, πάρκινγκ και οικόπεδα στο… μενού

Πλειστηριασμοί στη Β. Ελλάδα: Βιομηχανικά ακίνητα, πάρκινγκ και οικόπεδα στο… μενού