Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του – Σύζυγος μίας εξ αυτών την εξανάγκαζε να εκδίδεται

Ένας 70χρονος και ένας 42χρονος άνδρας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της σοκαριστικής υπόθεσης  – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσαν επί χρόνια οι δύο γυναίκες αλλά και τα παιδιά της μίας εξ αυτών

Μια σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 70 ετών, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, αγόρια, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

You May Also Like

POS: Πάνω από 110.000 επιχειρήσεις έχουν ολοκληρώσει τη διασύνδεση με ταμειακές μηχανές

Περισσότερες από 180.000 αιτήσεις για τον 4ο κύκλο χρηματοδότησης

Κορωνοϊός – Ανακοινώσεις Πλεύρη: Τέλος από 1η Μαΐου πιστοποιητικά εμβολιασμού και self-test στα σχολεία

Κορωνοϊός – Ανακοινώσεις Πλεύρη: Τέλος από 1η Μαΐου πιστοποιητικά εμβολιασμού και self-test…

Παλαιοχριστιανός: Δεν επέτρεψαν στον 45χρονο να μπει στο Παίδων, όπου βρίσκεται ο 15χρονος γιος του

Μέσα σε 24 ώρες ο 45χρονος πρέπει να δώσει δείγμα DNA

Αλλάζουν όλα στους παιδικούς σταθμούς από την νέα σχολική χρονιά

Αλλάζουν όλα στους παιδικούς σταθμούς από την νέα σχολική χρονιά

Η Τούμπα, ένα μοναδικό έργο τέχνης, εξώφυλλο σε βιβλίο για τα γήπεδα όλου του κόσμου!

Η Τούμπα συμπεριλαμβάνεται στις 476 σελίδες και ανάμεσα στα 365 γήπεδα του κόσμου που…

Καβάλα: Απίστευτο! Στέρησαν μισθό σε γιατρό που κατήγγειλε ελλείψεις

Η ποινή επιβλήθηκε με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του συναδέλφου σχετικά με τη μη λειτουργία του Αγγειογράφου.

Επίδομα θέρμανσης: Πώς η αίτηση στο MyΘέρμανση – Τα 21 SOS για τα βήματα

Table of Contents Hide Οι πολυκατοικίες1. Με ποιους κωδικούς εισερχόμαστε στην εφαρμογή…