ΝΕΚΡΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΤΡΗΝ ΗΛΕΙΑ. Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ο 12χρονος με το αδερφάκι του στην αγκαλιά του

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα χθες στην Ανδραβίδα



Το αρχικό σενάριο, ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται να καταρρίπτεται, καθώς μέχρι στιγμής στην αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκαν οι σοροί, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Οι λεπτομέρεις που «κόβουν» την ανάσα

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Προφανώς ο δράστης είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.

Επιπρόσθετα, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Αναζητείται ο πρώην σύζυγος

Ετσι όλα δείχνουν ότι και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, μ’ ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των ενόχων, να είναι ο πρώην σύζυγος της 28χρονης Μαρίας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται. Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» σήμερα από το πρωί τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού. Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

 

Ο 12χρονος εκλιπαρούσε για βοήθεια

Σύμφωνα με το patrisnews, οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος σοκάρουν ακόμα περισσότερο αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο παιδί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι απασχολεί την αστυνομία

Οι αστυνομικοί σκοπεύουν να εξεταστεί ο 12χρονος από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να λύσουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί τόσο από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο ειδεχθές έγκλημα όσο και από την ζωή με την οικογένεια του. Αυτά που τους απασχολούν σε πρώτη φάση είναι η σχέση του πατριού του με την μητέρα του, την σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και κυρίως αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

You May Also Like

Αναβάθμιση δικτύου ΟΤΕ σε περιοχές Καστοριάς

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης,…

Ηράκλειο: Η Κρήτη υποδέχτηκε τους πρώτους τουρίστες

Η Κρήτη άρχισε να υποδέχεται ήδη τους πρώτους της επισκέπτες, που σε συνθήκες πανδημίας…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν – Nα βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης

«Ήλπιζα να μην ξαναδώ ομαδικούς τάφους», είπε στην εφημερίδα Blick η πρώην…

“Αζέροι, Τούρκοι δολοφόνοι” βροντοφώναξαν οι Αρμένιοι στην Αλεξανδρούπολη

“Αζέροι, Τούρκοι δολοφόνοι” βροντοφώναξαν οι Αρμένιοι στην Αλεξανδρούπολη

O Λιούις Χάμιλτον, 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1, χρίστηκε ιππότης στο Κάστρο του Ουΐνδσορ

Ο Σερ Λιούις Χάμιλτον χρίστηκε επίσημα ιππότης από τον Κάρολο, πρίγκιπα της Ουαλίας, στο…

Τουλάχιστον 253 εκατ. ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις LEADER από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη και τις Περιφέρειες

Τουλάχιστον 253 εκατ. ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις LEADER από τον ΥπΑΑΤ, Μ.…

Οι Κρατούμενες των Φυλακών Κορυδαλλού Ζητούν Αποσυμφόρηση Λόγω Κορονοϊού

Οι Κρατούμενες των Φυλακών Κορυδαλλού Ζητούν Αποσυμφόρηση Λόγω Κορονοϊού

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από τη μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Αλεξανδρούπολη όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη

Ηλιόπουλος: Αστυνομία στα πανεπιστήμια υπάρχει μόνο στην Τουρκία του Ερντογάν

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση…

Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξάφριζε ταξιδιώτες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξάφριζε ταξιδιώτες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»