ΦΣ Κοζάνης: σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση με Ibrahima Baye Niasse

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ibrahima Baye Niasse. Αν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μοιάζει… υποβαθμισμένο, η διοίκηση της ομάδας μας, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, κάνει προσπάθειες να αποκτήσει παίκτες που αναβαθμίζουν και την ομάδα και την κατηγορία.

Ο  Σενεγαλέζος μέσος Ibrahima Niasse, είναι γεννημένος στις 18 Απριλίου 1988 (33) έχει ύψος 1,88, ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις και να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Ο Ιμπραχίμα έχει ενταχθεί εδώ και ένα μήνα στην ομάδα μας, ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με το ΦΣ Κοζάνης στo πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα απέναντι στον Μακεδονικό.

Στην πλούσια, γεμάτη εμπειρία καριέρα του έχει να προσάψει πολλές εικόνες με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου και σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως της Ελβετίας, της Γαλλίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Ρουμανίας, της Ινδίας, του Μαρόκου και τελευταία της Σούπερ Λίγκ 1 στην Ελλάδα, ενώ έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές της χώρας του Σενεγάλης, φετινής πρωταθλήτριας του Κόπα Άφρικα.

Ο Ιμπραχίμα ξεκίνησε την καριέρα του στον στην Ελβετική Ξαμάξ, και από εκεί πήρε μεταγραφή στην Γαλλική Νανσύ, στην Ιντερ Μπακού, στην Καμπάλα, στην Καζαμπλάνκα, και σε άλλες ομάδες, ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα μας συστήθηκε μέσα από τον Λεβαδειακό, την Λαμία και τον Ιωνικό. Στην πλούσια καριέρα του έχει πάνω από 300 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο, 30 γκολ, 15 ασίστ και 23.848 λεπτά συμμετοχής.

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Κοζάνης” και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

You May Also Like

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας ο Ιωάννης Πρώιος

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού Ιωάννης Πρώιος, θα συμμετέχει…

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για νοσηλευτές και διασώστες από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Πρόσκληση ενδιαφέροντος  για νοσηλευτές και διασώστες από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Δυο ήττες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο 21/01/2023 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 12η  και η 13η αγωνιστική…

Δύο αθλητές του ΑΣ Καστοριάς στο προπονητικό Camp της ΕΟΚ – FIBA

Δύο αθλητές του ΑΣ Καστοριάς στο προπονητικό Camp της ΕΟΚ – FIBA

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για υγειονομική κάλυψη, πρωτοβάθμια περίθαλψη, υποστήριξη και εκπαίδευση σε όλες τις δράσεις της ΓΓΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για υγειονομική…

Μετάλλια και υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Βελιγραδίου

Μετάλλια και υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου…

Σπουδαία εμφάνιση της Καστοριάς στο παρθενικό της παιχνίδι στην Α2

Σπουδαία εμφάνιση της Καστοριάς στο παρθενικό της παιχνίδι στην Α2

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας φιλοξένησε την ακαδημία  ROOKIES

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας φιλοξένησε την ακαδημία  ROOKIES