Ο αθλητής του ΣΧΟ Καστοριάς κατέκτησε την πρώτη θέση σε διεθνή αγώνα στη Βοσνία

Αυτή τη φορά ο Ιωάννης Πρώιος ήταν πιστός στο ραντεβού του με το βάθρο, σε αντίθεση με τον αγώνα στην Γιαχορίνα λίγες ημέρες νωρίτερα που έχασε για ένα δέκατο την 3η θέση.

 

Όπως και πέρσι, όπου στη συγκεκριμένη διοργάνωση στη Ραβνα Πλάνινα, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, έτσι και φέτος κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει ένα ακόμη, αλλά σημείωσε τον καλύτερο χρόνο από τους 42 συμμετέχοντες.

 

Πιο αναλυτικά, ο Πρώιος κινήθηκε πιο γρήγορα στο πρώτο σκέλος της τεχνικής κατάβασης έχοντας χρόνο 45.70, αλλά και τον τρίτο στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα με 47.15. Το 1:32.85, αλλά και οι 44,43 βαθμοί, στην ειδική βαθμολογία της FIS αποτελούν μια εκπληκτική επίδοση την καλύτερη των τελευταίων ετών.

 

Τον Έλληνα σκιέρ ακολούθησε στη 2η θέση ο Βόσνιος Μάρκο Σλίβιτς, όντας 0.21 δευτερόλεπτα πιο αργός, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Σέρβος Στραχίνια Στάνισιτς με διαφορά από τον Πρώιο +0.70.

 

Να σημειωθεί ότι ο Στάνισιτς ήταν αυτός που στον αγώνα της Γιαχορίνα είχε στερήσει το μετάλλιο στον 25χρονο Έλληνα αθλητή κατακτώντας και πάλι την 3η θέση.

ΠΗΓΗ:https://www.stathopoulost.com

You May Also Like

Πανελλήνιες 2024: Περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή», είπε ο Νίκος

Επαγγελματίες: Αυτό είναι το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για τα ενοίκια

Επαγγελματίες: Αυτό είναι το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για τα ενοίκια

Εξοργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Αν δεν είχε καθόλου αριστερά η Ελλάδα, θα είχαμε φθηνό ρεύμα”

Εξοργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Αν δεν είχε καθόλου αριστερά η Ελλάδα, θα…

Χαλκίδα: Πώς ο 75χρονος που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό σκότωσε το νέο ιδιοκτήτη και αυτοκτόνησε

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τη στυγερή δολοφονία

Γκάγκα: Πιθανόν να ζητηθούν περισσότερα τεστ από ανεμβολίαστους

Γκάγκα: Πιθανόν να ζητηθούν περισσότερα τεστ από ανεμβολίαστους

Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που χάθηκε στο τροχαίο

«Έσβησε» και ο πατέρας θύματος