Χαρδαλιάς για Μύκονο: Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια Υγεία

Στο «λουκέτο» και στην επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε beach bar στη Μύκονο για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήθελε να στηρίξει και να ενισχύσει την αγορά, θέλαμε κι εμείς να αρθούν νωρίτερα τα μέτρα και να ανοίξουν οι επιχειρήσεις, αλλά με κανόνες, που είναι αδιαπραγμάτευτοι. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια Υγεία. Όλοι να συνειδητοποιήσουν, και οι επιχειρηματίες, ότι άπαντες ακολουθούμε πρωτόκολλα και κανόνες» τόνισε αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, καθώς αν τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» μιλώντας από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο πλαίσιο των συσκέψεων με την Fraport και τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα να υποδεχθεί το αεροδρόμιο πτήσεις από το εξωτερικό ύστερα από τρεις μήνες.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι», είπε ο υφυπουργός και συνέχισε: «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην τηρηθούν πρωτόκολλα, να μην τηρηθούν διαδικασίες και να έχουμε προβλήματα. Αυτό θα είναι σε κάθε περίπτωση εις βάρος της ίδιας της αγοράς. Άρα, όλοι ακολουθούμε πρωτόκολλα, κανόνες και δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να εξαιρείται από αυτό».

dikaiologitika.gr

You May Also Like

Άρπαξαν γούνες αξίας 248.000 ευρώ εισβάλλοντας στο μαγαζί με… βαριοπούλα

Με βαριοπούλα έσπασαν άγνωστοι τη βιτρίνα ενός καταστήματος στην μαρίνα Σάνη, στην…

Ερμού: Ζητήματα ψυχικής υγείας έχει ο Ιρακινός που μαχαίρωσε 22χρονη πωλήτρια

”Είναι πράκτορας των Γερμανών” έλεγε στους αστυνομικούς για το θύμα

Ιστορικό ρεκορ 20ετίας: Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο

Το ευρώ είναι ιδιαίτερα ευάλωτο λόγω του αντίκτυπου από τις συνεχείς αυξήσεις…

Επεισόδια από Ρομά στο Μενίδι: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο διοικητή της ΟΠΚΕ

Δέκα οι τραυματίες αστυνομικοί

Προκλητικός ο Τραμπ: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα

Οξύνεται η αντιπαράθεση στις ΗΠΑ ενόψει των προεδρικών εκλογών τον προσεχή Νοέμβριο

Η Παναγία των Παρισίων αποκτά ξανά ζωή

Τέσσερα χρόνια μετά την πυρκαγιά που την απείλησε με καταστροφή, η αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων αποτελεί έναν άθλο

Θ. Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής προστίμου για τους άνω των 60 ετών

Θ. Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής προστίμου για τους άνω των 60…

Βοηθήστε τη Σόνια να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της

Βοηθήστε τη Σόνια να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της

Αμφισβητεί τα εμβόλια κορονοϊού ο Πολάκης: Δεν είναι δοκιμασμένα, στηρίζετε το αφήγημά σας στην κονόμα των εταιρειών

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης,…

Τέμπη: Συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας ο πατέρας του Ντένι Ρούτσι

Το παιδί του έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα