Χρηματοδότηση της επέκτασης και αναβάθμισης των υποδομών Α’ βάθμιας Υγείας  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ,  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020

 

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την ένταξη της χρηματοδότησης της επέκτασης και αναβάθμισης των υποδομών Α’ βάθμιας Υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.197.400 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020.

Το έργο αφορά στην προμήθεια σύγχρονου διαγνωστικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και συγκεκριμένα για τα Κέντρα Υγείας Αμυνταίου, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς, Κοζάνης Σερβίων, Σιάτιστας, Τσοτυλίου και Φλώρινας.

Το έργο θα υλοποιηθεί με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 9 – «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΤΠΑ)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, καθώς και τις δράσεις που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

 

You May Also Like

Πινγκ-Πονγκ: Πρεμιέρα πρωταθλήματος με δύο νίκες και μία ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Πρεμιέρα πρωταθλήματος με δύο νίκες και μία ήττα για τους άνδρες…

Το πρώτο εξιτήριο, για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού, από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Το πρώτο εξιτήριο, για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού, από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καστοριάς στην προσπάθεια του να δημιουργήσει τη σχολική του Βιβλιοθήκη ζητά την συνδρομή σας.

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καστοριάς

Δασταμάνης: «Σημαντικό στήριγμα για τους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες των Γρεβενών η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων»

    Δασταμάνης: «Σημαντικό στήριγμα για τους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες των…

Ο “Ευεργέτης” του Ζαμιάτιν, ο “Μεγάλος Αδελφός” του Όργουελ και η Ν. Κεραμέως του νεοφιλελευθερισμού. Ποια δυστοπία διαλέγεις;

Ο “Ευεργέτης” του Ζαμιάτιν, ο “Μεγάλος Αδελφός” του Όργουελ και η Ν.…

Π.Ε. Φλώρινας: Από το Επίπεδο Μελετών στη Φάση Υλοποίησης Περνάει το Αρδευτικό Έργο των Πρεσπών

Π.Ε. Φλώρινας: Από το Επίπεδο Μελετών στη Φάση Υλοποίησης Περνάει το Αρδευτικό…

Πτολεμαΐδα: Αστυνομικός σκύλος εντόπισε το ναρκωτικό «APOLLO»- Συνελήφθη 33χρονος

Με την συνδρομή του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς