To θύμα είχε μετακομίσει εδώ και δύο χρόνια στην Αθήνα, οπλοφορούσε και σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια

Την ώρα που η πολιτεία σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά από ενα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, στην ΕΛ.ΑΣ. οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών καλούνται να δώσουν απαντήσεις για μια ακόμα δολοφονία της οργανωμένης μαφίας που το τελευταίο διάστημα δρα ανεξέλεγκτα.

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός λίγο πριν προλάβει να μπει στον σύλλογο πυγμαχίας στη Βάρη, όταν ένα μαύρο τζιπ τον πλησίασε και τον «γάζωσε» με καλάσνικοφ. Νεότερες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι στο σημείο της δολοφονίας έχουν βρεθεί 14 κάλυκες.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να φτάσουν στους δολοφόνους του 39χρονου διάσημου πυγμάχου ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στην Αθήνα. Ο πυγμάχος είχε αθωωθεί για διάφορες δικαστικές υποθέσεις μεταξύ των οποίων και η κατηγορία ότι πυροβόλησε έναν συνομήλικό του στο στόμα επειδή είχαν προσωπικές διαφορές. Το θύμα στη συνέχεια κατέθεσε ότι βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και υπέδειξε ως δράστη τον Μπερδέση από λάθος.

Άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνούν την περιοχή όπου άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί γνωστό πυγμάχο στην περιοχή της Βάρης

Ο Τάσος Μπερδέσης οπλοφορούσε και είχε επιλέξει να συχνάζει σε συγκεκριμένα στέκια. Ο ίδιος μάλιστα ακολουθούσε το πρόγραμμα γυμναστικής του σε απομακρυσμένο γυμναστήριο στην περιοχή της Βάρης. Οι αστυνομικοί θα ψάξουν το παρελθόν του πυγμάχου στην Πάτρα με στόχο να εντοπίσουν τι μπορεί να φοβόταν ο 39χρονος και μετακόμισε στην Αθήνα με τα βήματά του να είναι περιορισμένα. Οι έρευνες θα εστιάσουν στις επαφές και του Μπερδέση σε Πάτρα και Αθήνα αφού εφόσον εντοπιστεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να φοβάται, η έρευνα θα οδηγήσει στους εκτελεστές του.

Γνώριζαν το πρόγραμμά του

Την ίδια στιγμή, οι αρχές εξετάζουν το αυτοκίνητο του 39χρονου Μπερδέση και συγκεντρώνουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχές που μπορεί να έχουν καταγράψει τη διαδρομή του πολυτελούς μαύρου τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι killers του πυγμάχου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκτελεστές του τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν το καθημερινό του πρόγραμμα και τις κινήσεις του αφού τον γάζωσαν τη στιγμή που κατευθυνόταν πεζός στον όμιλο πυγμαχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές σε πρώτο στάδιο δεν συνδέουν τη δολοφονία του Μπερδέση με την εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού με το παρατσούκλι «Άρης» στα Σεπόλια ο οποίος φέρεται να έπεσε νεκρός μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Αλβανικής μαφίας για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή αποτελεί μεγάλο πλήγμα το γεγονός ότι συμβόλαια θανάτου όπως αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η εκτέλεση του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, του 58χρονου πυγμάχου Μιχάλη Καπίρη αλλά και του 38χρονου Αλβανού στα Σεπόλια παραμένουν μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστες. Απαντήσεις και δικαιοσύνη ζητάει η κοινωνία και για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από στυγερούς ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/

You May Also Like

Ο Ιαβέρης εξηγεί γιατί τα τροχαία είναι πρώτη αιτία θανάτου στους νέους: “Εμφύλιος στην άσφαλτο”

Ο Ιαβέρης εξηγεί γιατί τα τροχαία είναι πρώτη αιτία θανάτου στους νέους:…

Υγειονομική περίθαλψη: Πόσα ένσημα θα χρειάζονται από 1η Μαρτίου για να την δικαιούστε

Υγειονομική περίθαλψη: Πόσα ένσημα θα χρειάζονται από 1η Μαρτίου για να την…

Τέλος το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών – Από τον επόμενο μήνα, λέει η Γκάγκα

Πιθανότατα από τον επόμενο μήνα θα καταργηθεί το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω…

Βορίδης: Πήγα στην κηδεία του τέως βασιλιά γιατί με κάλεσαν

«Δεν εκπροσωπούσα την κυβέρνηση», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών

ΑΑΔΕ: Κάθε 16η ημέρα του μήνα θα βεβαιώνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

ΑΑΔΕ: Κάθε 16η ημέρα του μήνα θα βεβαιώνονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους…

Εθνικές Εκλογές 2019: Η εκλογική άδεια για δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους

Εθνικές Εκλογές 2019: Η εκλογική άδεια για δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους

Χαρδαλιάς: Ούτε κουνάω το δάχτυλο, ούτε απειλώ, ούτε στέλνω τελεσίγραφα

Χαρδαλιάς: Ούτε κουνάω το δάχτυλο, ούτε απειλώ, ούτε στέλνω τελεσίγραφα

Ειδικό πρόγραμμα ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των δημοτικών ΚΔΑΠ ανακοίνωσε ο ΥΠΕΣ – Κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί

Ειδικό πρόγραμμα ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των δημοτικών ΚΔΑΠ…

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη με την ΟΛΜΕ

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη με την ΟΛΜΕ