«Ώρα για δουλειά»  στον Δήμο Καστοριάς: Το Σάββατο 24 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής!

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς. Ειδικότερα η τελετή ορκωμοσίας  του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Μελών Συμβουλίων Κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στις 19:00 στον αύλειο του Δημαρχείου Καστοριάς. Την τελετή ορκωμοσίας θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ.

«Ο Όρκος που θα δώσουμε δεν αποτελεί μία τυπική υποχρέωση, αλλά για να δηλώσουμε ταυτόχρονα τη βούλησή μας  ότι είναι και όρκος ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στον τόπο μας, ώστε να σηματοδοτήσουμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής»,  ήταν το σχόλιο που  ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης.

 

You May Also Like

ΟΡ.ΜΗ. Βιτσίου: ‘’ Έχει έρθει η ώρα που θα πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε στα μπλόκα των αγροτών ‘’

Το μήνυμα απευθύνεται στους αγρότες – και όχι μόνο – που “αγωνίζονται”…

Συλλήψεις τριών ατόμων κατά την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην Φλώρινα

Συλλήψεις τριών ατόμων κατά την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην Φλώρινα

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι σφυρίχτρες του Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την ΕΔ ΕΠΣ Καστοριάς οι ορισμοί των διαιτητών και βοηθών…

«Παρουσία του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 7ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς»

Ο πρόεδρος του εθελοντικού μας οργανισμού κ. Γεώργιος Νικολόπουλος, συνοδευόμενος από υποστηρικτές-εθελοντές…

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της διαβούλευσης για τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα της επόμενης Προγραμματικής περιόδου

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της διαβούλευσης για τα…

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς

Ολοκληρώνει με Γιαννουζάκο ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς! Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς είναι…

Πολύ καλή αρχή στο πρώτο τουρνουά της σεζόν που έλαβε μέρος στην Αριδαία!

Με νίκες ξεκίνησε η ακαδημία Keletron Tennis !