1 εκ. ευρώ  για τη συντήρηση του Εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς

 

Τη σύμβαση του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ) / Π.Δ.Μ. έτους 2017», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και η βελτίωση των τμημάτων του Εθνικού Οδικού Δικτύου (αρμοδιότητας συντήρησης της Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ) / Π.Δ.Μ.), εντός της Π.Ε. Καστοριάς, με σημαντικές βλάβες και οι οποίες επιδεινώθηκαν κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Οι εργασίες αφορούν τη βελτίωση του οδικού δικτύου, σε ό,τι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (βραχοπροστασία) καθώς και την πλήρη υποστήριξη αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (πλημμύρες, ατυχήματα, απομάκρυνση υλικών και ζώων από το οδόστρωμα ή οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κριθεί από την Υπηρεσία ως έκτακτη ανάγκη).

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 541 και η προθεσμία περαίωσης του είναι δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

 

You May Also Like

Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» στο Θέατρο Βουνού Καστοριάς Μια επίκαιρη πολιτική σάτιρα του Ντάριο Φο από το Θέατρο Έκφραση

Όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, όταν οι μαζικές απολύσεις ή…

Συμμετοχή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς στην 33η Αμφικτιονία

Εισήγηση της Ξ. Μπαλλή με θέμα: “Εθελοντικά Δίκτυα στην κοινότητα”

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Ελλήνων Γεύσεις και αρώματα πολιτισμού Καστοριάς» από το Επιμελητήριο Καστοριάς

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Ελλήνων Γεύσεις και αρώματα πολιτισμού Καστοριάς» από το…

Χριστούγεννα στα Μαχαιράδικα, στο Άργος Ορεστικό!

Αυτά τα Χριστούγεννα το MASATI υπόσχεται βραδιές με καλή μουσική, χορό, πάρτυ μέχρι πρωίας και την καθιερωμένη φωτιά αναμμένη στην αυλή όλες τις γιορτινές μέρες!

Ζήσης Τζηκαλάγιας στην επιτροπή περιβάλλοντος: Τα εκτροφεία γουνοφόρων δεν έχουν αιχμάλωτα ζώα, γι αυτό να επιτραπούν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών

Ζήσης Τζηκαλάγιας στην επιτροπή περιβάλλοντος: Τα εκτροφεία γουνοφόρων δεν έχουν αιχμάλωτα ζώα,…

Σχολικά βοηθήματα συγκεντρώνει ο Δήμος Γρεβενών για τους μαθητές και τις μαθήτριες που τα έχουν ανάγκη

    Σχολικά βοηθήματα συγκεντρώνει ο Δήμος Γρεβενών για τους μαθητές και…

Συνελήφθησαν δύο Καστοριανοί για κατοχή ναρκωτικών, πυρομαχικών και όπλων

Στη σύλληψη ενός 40χρονου Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του…