Το Σάββατο και την Κυριακή ο Δήμος Νεστορίου υποδέχεται το πρώτο αντάμωμα Γραμμουστιανών.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την ιστορική κοινότητα της Γράμμουστας, τον ιδιαίτερο αυτόν τόπο που κουβαλάει έντονες μνήμες και έχει αφήσει ισχυρό ιστορικό αποτύπωμα στην περιοχή.

Σας περιμένουμε!

Δήμος Νεστορίου

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "10 Αντάμωμα των απανταχού Γραμμουστιανών Σάββατο,,| Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 Σάββατο Ωρα 6.30 μ.μ Πνευματικό Κέντρο Νεστορίου. Ημερίδα με θέμα: "Γράμμουστα. To Μητροπολιτικό Κέντρο του Βλαχόφωνου Ελληνισμού" Εισηγήσεις: Κώστάς Αδάμ- Φώτης Κιλιπίρης Κυριακή Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό της Παναγίας της ράμμουστας "Μεγάλος Χορός" Από τα χορευτικά συγκροτήματα των Γραμμουστιάνων της διασποράς ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ"

You May Also Like

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Χρήστου Γκοσλιόπουλου

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Χρήστου Γκοσλιόπουλου Εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών…

Η συμμετοχή του Ζήση Τζηκαλάγια σε Ιατρικό Συνέδριο προβάλλει την Καστοριά.

Η συμμετοχή του Ζήση Τζηκαλάγια σε Ιατρικό Συνέδριο προβάλλει την Καστοριά.

Το Μουσικό σχολείο Καστοριάς Κατά της Σχολικής Βίας!

Μια πολύ συγκινητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού σχολείου που αφορά  την ενδοσχολική βία.

Η περιοχή της Καστοριάς στον πόλεμο του 40 και την Κατοχή

Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς: Η περιοχή της Καστοριάς στον πόλεμο του 40 και την Κατοχή

To 6ο Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος στην Καστοριά

To 6ο Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος στην Καστοριά