Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 260.000 ευρώ στους Δήμους Χαλκηδόνας, Νομού Θεσσαλονίκης (ευρώ 80.000), Άργους Ορεστικού, Νομού Καστοριάς (ευρώ 30.000) και Φαιστού, Νομού Ηρακλείου (ευρώ 150.000), αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Επίσης, εγκρίθηκε η επιχορήγηση συνολικού ύψους 250.000 ευρώ στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, Νομού Πιερίας, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Στο Χιονοδρομικό Κεντρο Βίγλας Πισοδερίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού

Μεγάλη συμμετοχή από τους αθλητές και φίλους του Ομίλου(φωτογραφίες)

Έμειναν στο 0 ο ΓΠΟ και η Κηφισιά!

Στη 2η αγωνιστική του Β´ Γύρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μονομάχησαν ΓΠΟ Καστοριάς και Κηφισιά με αποτέλεσμα την λευκή ισοπαλία!

Ο Βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στη Βουλή: Αισιόδοξο μήνυμα για τον Κορωνοιό, Αποφασιστικότητα και Ενότητα απέναντι στην Τουρκία

Ο Βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στη Βουλή: Αισιόδοξο μήνυμα για τον Κορωνοιό, Αποφασιστικότητα…

Γιάννης Κορεντσίδης: «10 Βασικές Αρχές, 60 Προτεραιότητες, ένας στόχος και μία υπόσχεση… Με αυτό το Σχέδιο δημιουργούμε και στηρίζουμε το Brand Name ΚΑΣΤΟΡΙΑ»

Γιάννης Κορεντσίδης: «10 Βασικές Αρχές, 60 Προτεραιότητες, ένας στόχος και μία υπόσχεση……

Δίκαιη Μετάβαση της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ενέργειας και το δημογραφικό.

“Η Δυτική Μακεδονία μπορεί και πρέπει να έχει διακριτό ρόλο και συγκεκριμένη θέση στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας”

Π.Ε. Καστοριάς: Παρατείνεται το Πρόγραμμα Αξιολόγησης της Αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των αλεπούδων έναντι του ιού της Λύσσας, μετά τους εμβολιασμούς του φθινοπώρου 2018

Π.Ε. Καστοριάς: Παρατείνεται το Πρόγραμμα  Αξιολόγησης της Αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των αλεπούδων…

Νεκρή αρκούδα νεαρής ηλικίας εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό στον κόμβο Καλαμιάς Κοζάνης

Νεκρή αρκούδα νεαρής ηλικίας εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό στον κόμβο Καλαμιάς Κοζάνης