Ενημέρωση από την Ε.Ο.Γ. και τη NAFA για τις παγκόσμιες εξελίξεις στον κλάδο της γούνας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η  Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και η NAFA την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018,  όπου  και παρουσιάστηκε το θέμα  «Οι εξελίξεις στον κλάδο της γούνας παγκοσμίως: Η  NAFA είναι πλέον το μοναδικό δημοπρατήριο της Βορείου Αμερικής !». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος Σχέσεων Πελατών  της NAFA  Χαράλαμπος  Πούλιος.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Πούλιο σχετικά με τις παγκόσμιες εξελίξεις στον κλάδο της γουνοποιίας.  Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης δήλωσε πως «Η  Ε.Ο.Γ.,  συμμετέχει πάντα σε όλες τις δράσεις που αφορούν τον κλάδο της γουνοποιίας. Κύριος σκοπός της ημερίδας, ήταν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, τόσο οι εκτροφείς όσο και οι αγοραστές,  για το νέο παγκόσμιο χάρτη των δημοπρασιών»,  ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Ναούμ Δίτσιος.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Βορείου Αμερικής πάνω από ένα εκατομμύριο μαύρα δέρματα υψηλής ποιότητας θα δημοπρατηθούν στην προσεχή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις  4 Μαρτίου, ενημέρωσε ο κ. Πούλιος και τόνισε πως  θα συμμετάσχουν οι καλύτερες φάρμες του κόσμου. «Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός για μας,  διότι κάτω από μια στέγη θα δημοπρατηθούν τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου. Η NAFA θα εξακολουθήσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες, πολύ πιο ισχυρή, πολύ πιο δυναμωμένη μετά από αυτή την εξέλιξη και σίγουρα η αγορά της Καστοριάς, -η οποία παραδοσιακά έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στο συγκεκριμένο Label Blackglama-  θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει και τις υπηρεσίες του τμήματος μάρκετινγκ της NAFA που ξέρει να προσεγγίζει, να δημιουργεί, να ανοίγει πόρτες και να δίνει τα οφέλη που αξίζουν σε αυτή την αγορά».

Παράλληλα ο κ. Πούλιος επεσήμανε πως η ποιότητα κατασκευής των γουνοδερμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, δένει αρμονικά με την ποιότητα υπηρεσιών της NAFA με δύο ισχυρά Label «Είμαστε το μεγαλύτερη δημοπρατήριο σε ό,τι αφορά την ποιότητα των δερμάτων και σε ό,τι αφορά την ποσότητα.  Αυτές οι δύο συνιστώσες δίνουν μια νέα δυναμική στο χώρο. Η Ελλάδα επενδύει στην ποιότητα γιατί εκεί μπορεί να ξεχωρίσει και δεν θέλει να μπει σε ένα περιβάλλον οπού θα έχει να συναγωνιστεί άλλες χώρες μεγαλυτέρων δυνατοτήτων. Η Ελλάδα έχει την τεχνογνωσία στην κατασκευή και πλέον με τη δυνατότητα να έχει περισσότερα δέρματα υψηλής ποιότητας θα μπορέσει να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει καλύτερα το ρόλο της σε συνεργασία με το δημοπρατήριο της NAFA».

Comments are closed.

You May Also Like

Η Παναγία Βλασχερνίτισσα {: κυοφορούσα Παρθένος} σε τοιχογραφία του Γέρμα Καστοριάς {17ος αιών}

Η Παναγία Βλαχερνίτισσα {: κυοφορούσα Παρθένος} σε τοιχογραφία του Γέρμα Καστοριάς {17ος…

Με εξαίσια μουσική εκδήλωση και ξεναγήσεις σε ιστορικές συνοικίες γιόρτασε η Καστοριά τα Ελευθέριά της

Ξεχωριστές επετειακές εκδηλώσεις για την 11η Νοεμβρίου

Η 4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός!

Η 4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός!

Δημόσιος απολογισμός του Διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς την Κυριακή 3 Ιουνίου

Δημόσιος απολογισμός του Διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς την Κυριακή 3 Ιουνίου

Variety: Αυτές είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών (Trailer)

Η λίστα περιλαμβάνει ταινίες από το 1942 έως των τελευταίων ετών

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση βάρους -8- κιλών και -343- γραμμαρίων

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή κάνναβης με…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΊΟΥ

Έχουν  ολοκληρωθεί οι εργασίες  νέου δικτύου ύδρευσης , με αξιοποίηση υπάρχουσας πηγής…

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς(φωτογραφίες)

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” φιλοξένησε τις ομάδες: του Πέρα Θεσσαλονίκης, την Βέροια και τον Κένταυρο Βόλου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς υποστηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς υποστηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η διαπεριφερειακή συνεργασία για τον Τουρισμό στην Καστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης συνάντησης Αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων Περιφερειακών…