Ο Σύλλογος “Μαζί Σου” γιόρτασε την ημέρα της Μητέρας με μια ξεχωριστή εκδήλωση

Σε μία μουσική πανδαισία μας ταξίδεψαν η χορωδία του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” και η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας- Καστοριάς με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών”Μαζί Σου” με αφορμή τον εορτασμό για την ημέρα της Μητέρας, στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού την Κυριακή 13 Μαΐου.

Με κομμάτια Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη,  Μάνου Λοΐζου, Σπύρου Περιστέρη,  Ευάγγελου Μπουντούνη, Γιάν Τιρσέν σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη και Νίκου Γκάτσου η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς,  με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς με  Καλλιτεχνικούς  διευθυντές τον  Ισίδωρο και τη  Γιούλα Αντωνίου καθώς και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” με  μαέστρο  της χορωδίας το  Ντίνο Ταμβάκη και την  Αργυρώ Χαραλάμπους, η οποία και  διηύθυνε  εκείνη την ημέρα τη χορωδία, μας πρόσφεραν θέαμα  γεμάτο   λυρισμό, ποίηση, νότες και ιστορίες.

Στο τραγούδι απολαύσαμε τη Γεωργία Παλαπαίδου  μαθήτρια  του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς και το Γιάννη Πλίτση  μέλος της Χορωδίας του Συλλόγου  “Ορεστίς”.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς”  Κώστας Αδάμ  χαιρέτησαν την εκδήλωση απευθύνοντας θερμές ευχές σε μητέρες και παιδιά.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η γραμματέας του  Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών “Μαζί Σου”,  Βάνα Μπατσέλα.

Ο Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών  “Μαζί Σου”,  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την συνδιοργάνωση  το Δήμο Άργους Ορεστικού και το Δήμαρχο  Παναγιώτη  Κεπαπτσόγλου,  το Μορφωτικό  Σύλλογο    “Ορεστίς” και την  Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς, με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, τους   Καλλιτεχνικούς  Διευθυντές   Ισίδωρο και  Γιούλα Αντωνίου, τους εθελοντές του Συλλόγου  “Μαζί Σου”,  καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

You May Also Like

Εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του ΕΚΑΒ για την εκπαίδευση των πολιτών πάνω στις πρώτες βοήθειες και στη χρήση αυτόματου απινιδωτή

Εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του…

Τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας προκήρυξε ο Περιφερειάρχης Θοδωρής Καρυπίδης

Τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας προκήρυξε ο Περιφερειάρχης…

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Ορεστικού σχετικά με την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση τύπου Β4

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Ορεστικού σχετικά με την κατ’ εξαίρεση…

23.990.000 ευρώ στην Π.Δ.Μ. για έργα αστικής ανάπτυξης, αναζωογόνησης του περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής

23.990.000 ευρώ στην Π.Δ.Μ. για έργα αστικής ανάπτυξης, αναζωογόνησης του περιβάλλοντος και…

Δημήτρης Παπουλίδης: «Ανεκπλήρωτος έρωτας τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Καστοριά έχει ακόμη προοπτικές»

Δημήτρης Παπουλίδης: «Ανεκπλήρωτος έρωτας τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Καστοριά έχει…

ΕΠΣ Καστοριάς: Νέοι προπονητές μικτών ομάδων 2020/2021

  ΕΠΣ Καστοριάς: Νέοι  προπονητές μικτών ομάδων 2020/2021

Σύναξη Ἱεροπαίδων Ἱ.Μ. Καστορίας

”Στὴν ὁμιλία του ὁ Σεβασμιώτατος ἀναφέρθηκε στήν ὑπηρεσία τῶν παιδιῶν καί τῶν νέων μέσα στόν Ἱερό Ναό”