Ο Σύλλογος “Μαζί Σου” γιόρτασε την ημέρα της Μητέρας με μια ξεχωριστή εκδήλωση

Σε μία μουσική πανδαισία μας ταξίδεψαν η χορωδία του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” και η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας- Καστοριάς με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών”Μαζί Σου” με αφορμή τον εορτασμό για την ημέρα της Μητέρας, στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού την Κυριακή 13 Μαΐου.

Με κομμάτια Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη,  Μάνου Λοΐζου, Σπύρου Περιστέρη,  Ευάγγελου Μπουντούνη, Γιάν Τιρσέν σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη και Νίκου Γκάτσου η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς,  με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς με  Καλλιτεχνικούς  διευθυντές τον  Ισίδωρο και τη  Γιούλα Αντωνίου καθώς και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” με  μαέστρο  της χορωδίας το  Ντίνο Ταμβάκη και την  Αργυρώ Χαραλάμπους, η οποία και  διηύθυνε  εκείνη την ημέρα τη χορωδία, μας πρόσφεραν θέαμα  γεμάτο   λυρισμό, ποίηση, νότες και ιστορίες.

Στο τραγούδι απολαύσαμε τη Γεωργία Παλαπαίδου  μαθήτρια  του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς και το Γιάννη Πλίτση  μέλος της Χορωδίας του Συλλόγου  “Ορεστίς”.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς”  Κώστας Αδάμ  χαιρέτησαν την εκδήλωση απευθύνοντας θερμές ευχές σε μητέρες και παιδιά.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η γραμματέας του  Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών “Μαζί Σου”,  Βάνα Μπατσέλα.

Ο Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών  “Μαζί Σου”,  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την συνδιοργάνωση  το Δήμο Άργους Ορεστικού και το Δήμαρχο  Παναγιώτη  Κεπαπτσόγλου,  το Μορφωτικό  Σύλλογο    “Ορεστίς” και την  Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς, με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, τους   Καλλιτεχνικούς  Διευθυντές   Ισίδωρο και  Γιούλα Αντωνίου, τους εθελοντές του Συλλόγου  “Μαζί Σου”,  καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

You May Also Like

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Πασχάλη Χαρούμενου με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς «Μακεδνός»

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Πασχάλη Χαρούμενου με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς «Μακεδνός»

Κέντρο Υγείας Καστοριάς – Τεστ Παπανικολάου – απογευματινά ραντεβού

Κέντρο Υγείας Καστοριάς – Τεστ Παπανικολάου – απογευματινά ραντεβού

Καστοριά: Ημερίδα με θέμα «Κάπνισμα, δημόσια υγεία και σύγχρονος τρόπος ζωής»

Η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Καστοριάς σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει…

Γιάννης Κορεντσίδης

Ένα μεγάλο μπράβο από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στα παιδιά που…

Πυρκαγιές: Ποιες αποζημιώσεις δικαιούστε -Διαδικασία, προθεσμίες, δικαιολογητικά

Πυρκαγιές: Ποιες αποζημιώσεις δικαιούστε -Διαδικασία, προθεσμίες, δικαιολογητικά

Με την υποστήριξη της Π.Ε. Καστοριάς υλοποιείται και φέτος η ποδηλατική εκδήλωση Brevet Καστοριάς- 8o Brevet – Δρόμος της Μνήμης

Με την υποστήριξη της Π.Ε. Καστοριάς υλοποιείται και φέτος η ποδηλατική εκδήλωση Brevet Καστοριάς- 8o Brevet – Δρόμος της Μνήμης

Καλλιστώ: «Αυτή η αρκούδα δεν πρόλαβε να γεννήσει τα μικρά της…»

Καλλιστώ: «Αυτή η αρκούδα δεν πρόλαβε να γεννήσει τα μικρά της…»

Θύλακας Καινοτομία Π.Ε. Καστοριάς: Έναρξη Εργασιών και Ενημέρωση Τοπικών Φορέων

Ο Θύλακας Καινοτομίας στην Καστοριά αφορά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα με επίκεντρο τις  νεοφυείς start – up επιχειρήσεις