Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων θα ανοίξει τις πύλες της 25-27 Απριλίου 2024 η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, προσφέροντας την ευκαιρία στους Εκθέτες να αναδείξουν τις νέες κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2024-2025, σε ένα εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από τις σημαντικότερες αγορές γούνας παγκοσμίως.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, θα μετατραπεί και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης.  Τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα, δέρμα και συνδυασμό υλικών να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση προσκαλούνται 6.000 εμπορικοί επισκέπτες μέσω των newsletter που αποστέλλουν οι διοργανωτές σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις της βάσης δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που συνεχώς ανανεώνεται, ενώ οι εκθέτες προβάλλουν δείγματα των κολεξιόν τους στα social media της Έκθεσης (facebook, Instagram κτλ.), τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους σε δεκάδες χώρες.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης έχει προγραμματιστεί το Fashion Gala μέσα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ενώ οι ώρες λειτουργίας και τις τρεις μέρες διεξαγωγής της Έκθεσης είναι 10:00-18:00.

H είσοδος για τους εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν. Στο ακόλουθο link μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ώστε να σας αποσταλεί η προσωπική σας ηλεκτρονική κάρτα εισόδου

https://www.furfairkastoria.com/el/episkeptes/kratisi

 

You May Also Like

Αναβαθμίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού! Χρηματοδότηση 1.019.999,99 ευρώ για έργα ενεργειακής αναβάθμισης!

Αναβαθμίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού! Χρηματοδότηση 1.019.999,99 ευρώ για έργα ενεργειακής…

Επίσκεψη στην κορυφή της Ψαλίδας στην Καστοριά.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού στην Ψαλίδα! (φωτογραφίες)

Η πόλη της Αμερικής που κατάργησε το Χάλοουιν εξαιτίας της άγριας δολοφονίας μιας 11χρονης. Πώς εξιχνιάστηκε το στυγερό έγκλημα που παρέμενε άλυτο για μια δεκαετία

Η πόλη της Αμερικής που κατάργησε το Χάλοουιν εξαιτίας της άγριας δολοφονίας…